EjendomsWatch

Ejendomsadvokat vokser efter brud med mangeårige partnere

Et år efter at Christian Gangsted-Rasmussen brød med sine tidligere partnere tæller hans nye firma syv jurister. Trods en begyndende opbremsning er der stadig fart på kerneområdet, fast ejendom.

Foto: Advokatfirmaet Gangsted-Rasmussen PR | Foto: Advokatfirmaet Gangsted-Rasmussen PR

"Fra start var det mit ønske at tiltrække super kompetente folk inden for fast ejendom, jeg kaldte det vist et dream team, og med de folk, der er på broen nu, er det faktisk lykkedes," siger Christian Gangsted-Rasmussen der sidste år forlod advokatfirmaet Gangsted-Rasmussen pga. dårlig kemi.

På kort tid er det lykkedes advokat Christian Gangsted-Rasmussen at opbygget et større hold af specialiserede ejendomsadvokater, efter at han sidste år brød med de mangeårige partnere i Gangsted-Rasmussen Advokater. Allerede ved bruddet tog han tre advokater og en administrationschef med sig, og onsdag i denne uge fik firmaet fem nye medarbejdere.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier