EjendomsWatch

Advokatfirma opruster med juniorpartner til ejendomme

Lund Elmer Sandager i København fortsætter rækken af advokatfirmaer, der skærper fokus på ejendomsområdet.

Mathias Toxværd, ny juniorpartner hos Lund Elmer Sandager. | Foto: PR

Advokatfirmaet Lund Elmer Sandager, der beskæftiger omkring 35 jurister, har udnævnt ejendomsadvokat Mathias Toxværd til juniorpartner, oplyser firmaet.

Det sker samtidig med, at advokat Claus Spangenberg er udnævnt til partner, mens advokat Sebastian Rungby er udnævnt til juniorpartner, fremgår det.

Ifølge firmaet rådgiver Mathias Toxværd "hovedsageligt om fast ejendom, lejeret og erhvervsret – herunder om køb og salg af fast ejendom, mangler ved fast ejendom, erhvervslejeret, projektudvikling, entrepriseaftaler, boligudlejning, valg af selskabsform, stiftelse og opløsning af selskaber og andre selskabsretlige forhold."

Advokathus opruster med 12 mand inden for ejendomme

Gangsted-Rasmussen henter ny ejendomspartner

Kromann Reumert får ny partner til ejendomme 

Ny partner til ejendomme hos Gorrissen Federspiel 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier