Aarsleff er valgt til Kronløbsøprojektet i muligt milliardprojekt

Entreprenørkoncernen Per Aarsleff er blevet udvalgt til at gå videre med i projekteringsfasen på stort byggeri i Nordhavn i København.
Entreprenørkoncernen Per Aarsleff er valgt som foretrukken leverandør til et potentielt milliardproejkt i Nordhavn. | Foto: Free/Aarsleff
Entreprenørkoncernen Per Aarsleff er valgt som foretrukken leverandør til et potentielt milliardproejkt i Nordhavn. | Foto: Free/Aarsleff
AF RITZAU FINANS

Entreprenørkoncernen Per Aarsleff er blevet valgt som foretrukken leverandør på Kronløbsøprojektet i Københavns Nordhavn, oplyser selskabet i en meddelelse fredag.

Efter afgivelse af tilbud har Kronløbsøen Projekt P/S nemlig meddelt selskabet, at det er blevet udvalgt til at gå videre i projekteringsfasen, som forventes at vare tre måneder.

I projekteringsfasen skal Aarsleff sammen med rådgiverteamet foretage projektoptimeringer, så bygherres ønsker til kvalitetsniveau, budget og tidsplan imødekommes.

"Såfremt denne fase forløber planmæssigt, er det parternes hensigt efterfølgende at indgå en totalentreprisekontrakt," skriver Aarsleff, som tilføjer, at den forventede kontraktsum på totalentreprisekontrakten forventes at udgøre over én mia. kr.

Projektet omfatter cirka 8000 kvadratmeter boliger på Fortkaj, adgangstunnel ud til Kronløbsøen, parkeringskælder i tre etager og cirka 25.000 kvadratmeter bolig- og erhvervsbyggeri i seks separate bebyggelser oven på parkeringskælderen.

Kontrakten ændrer ikke Aarsleffs forventninger til resultatet for regnskabsåret 2017/18.

Aarsleff vinder kontrakter for 1,9 mia. kr.

Aarsleff-topchef: Omtanke og påpasselighed skal sikre fremgang i 2017/18

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også