EjendomsWatch

Bruun & Hjejle opruster inden for fast ejendom

Advokatfirmaet Bruun & Hjejle har udvidet partnerkredsen med to nye partnere og to associerede partnere. Udnævnelsen skal særligt styrke M&A og fast ejendom, lyder det fra ledende partner Karsten Kristoffersen.

Bruun & Hjejle har udnævnt fire nye partnere. Fra venstre er det Henrik Selchau, Kenni Svanholm Jensen, Ulrik Kloss Fenneberg og Simon Krogh.

Udsigt til fortsat vækst i 2018 har fået Bruun & Hjejle til at udvide partnerkredsen. Det oplyser advokatfirmaet i en pressemeddelelse.

De nye partnere er Simon Krogh, der rådgiver om private equity-fonde og andre unoterede investeringsstrukturer, og Henrik Selchau Poulsen, som står i spidsen for Bruun & Hjejles afdeling for rekonstruktion og insolvens.

Samtidig er Kenni Svanholm Jensen og Ulrik Kloss Fenneberg, der begge har speciale i M&A-processer, optaget som associerede partnere.

Forfremmelserne sker for at understøtte Bruun & Hjejles strategi om at have et stramt sektorfokus på ejendom, energi og finans, fremgår det, ligesom det skal være med til at styrke advokatfirmaets position inden for M&A og proces.

"Vi har haft forrygende travlt over hele linjen i 2017, men særligt på M&A-området og inden for fast ejendom har vi oplevet stor efterspørgsel efter vores specialister – og vi ser ingen tegn på, at væksten ikke fortsætter i 2018. Derfor er jeg også glad for, at vi kan styrke disse områder med fire nye partnere fra egne rækker," siger bestyrelsesformand hos Bruun & Hjejle Mogens Thorninger i meddelelsen.

Han påpeger, at partnernes indgående sektorforståelse bliver et vigtigt aktiv for Bruun & Hjejle fremadrettet, og at når firmaet har valgt ikke at være full service, så kræver det, at både forretningsforståelsen og fagligheden er helt i top inden for fokusområderne.

Advokathus opruster med 12 mand inden for ejendomme

Horten får nye partnere til ejendomme og entreprise

Kromann Reumert får ny partner til ejendomme 

"Vi blev skuffet til den gode side, som man vist siger i det jyske"

(Denne artikel er leveret af vores søstermedie AdvokatWatch.)

Mere fra EjendomsWatch

Parken har igen sorte tal på bundlinjen

Omsætningen løftes trods over en måned med coronalukkede Lalandiaer. Samtidig bemærkes, at der er ikke sikkerhed for, at et helt eller delvist salg af koncernens ejendomme bliver til noget, skriver selskabet i kvartalsrapporten tirsdag.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier