EjendomsWatch

"Vi blev skuffet til den gode side, som man vist siger i det jyske"

JULESERIE: Frem mod jul og nytår har EjendomsWatch bedt nogle af ejendomsbranchens interessante profiler forholde sig til det år, der snart er gået, og det nye år, som venter. I dag svarer Christian Schow Madsen, advokat og partner hos Bruun & Hjejle.

Foto: PR

1) Hvad har været årets vigtigste begivenhed i ejendomsbranchen?

"Igen i 2017 har vi set en stor investorinteresse og høj transaktionsaktivitet i markedet – vi troede vel, at 2016 var ”all time high”, men vi blev skuffet til den gode side, som man vist siger i det jyske. Transaktionsaktiviteten er vel steget med et tocifret procenttal og tilsyneladende fordelt  bredt over en række ejendomstyper og også med større geografisk spredning end året før, hvilket jeg vil vurdere som en af de vigtigste trends i markedet i år. Vi har i årets løb hørt fra vores især norske og svenske advokatkollegaer om ikke helt få nye mulige aktører, der vil have foden inden for på det danske marked – det er tilsyneladende stadig interessant også for nordiske investorer at se mod Danmark, dels grundet den attraktive (realkredit)finansiering og dels grundet ejendomspriser, der stadig er lavere end på de respektive hjemmemarkeder."

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Milliard-pipeline giver optimisme hos Hoffmann: "Mange nye spændende kunder"

Ifølge topchefen hos den danske entreprenørvirksomhed Hoffmann er skyerne fra første kvartal ved at lette, selvom markedskonjunkturerne forsat kan være lunefulde. I pipelinen er der projekter for op imod 2 mia. kr., fortæller Torben Bjørk Nielsen, der mener, at indtjeningen generelt bør være højere i en branche med store risici.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier