EjendomsWatch

Advokathus opruster med 12 mand inden for ejendomme

Lundgrens vil op at matche Accura, Bech-Bruun, Bruun & Hjejle, Plesner og Kromann Reument, lyder det fra ledende partner.

Foto: PR

Advokatfirmaet Lundgrens har indledt en større offensiv inden for fast ejendom, hvor 12 ud af 15 nyansættelser i denne måned er på ejendomsområdet, skriver Berlingske.

"Fast ejendom er et fantastisk marked, ikke mindst i kraft af de mange transaktioner. Og skal du gøre dig i det marked, er du nødt til at have en volumen, så du kan håndtere alle de faglige discipliner," siger Thomas Stampe, ledende partner i Lundgrens, til avisen.

Han sammenligner de store handler med virksomhedshandler (M&A), men går i øvrigt ikke med planer om at skulle kunne udføre alt for alle. I stedet er strategien at være rigtig god inden for udvalgte områder, herunder ejendomme.

Thomas Stampe nævner, at Lundgrens, hvis ejendomsteam nu tæller 30 mand, når alt medregnes, skal op at matche advokatfirmaer som Accura, Bech-Bruun, Bruun & Hjejle, Plesner og Kromann Reumert.

Oprustningen hos Lundgrens følger efter en stribe nyansættelser inden for ejendomme hos landets øvrige advokathuse den seneste tid.

Kammeradvokaten henter ejendomspartner hos DLA Piper

Gangsted-Rasmussen henter ny ejendomspartner

Bech-Bruun napper M&A-specialist fra internationalt advokatfirma

Advokatfirma mister ejendomspartner til konkurrent 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier