EjendomsWatch

Advokathus opruster med 12 mand inden for ejendomme

Lundgrens vil op at matche Accura, Bech-Bruun, Bruun & Hjejle, Plesner og Kromann Reument, lyder det fra ledende partner.

Foto: PR

Advokatfirmaet Lundgrens har indledt en større offensiv inden for fast ejendom, hvor 12 ud af 15 nyansættelser i denne måned er på ejendomsområdet, skriver Berlingske.

"Fast ejendom er et fantastisk marked, ikke mindst i kraft af de mange transaktioner. Og skal du gøre dig i det marked, er du nødt til at have en volumen, så du kan håndtere alle de faglige discipliner," siger Thomas Stampe, ledende partner i Lundgrens, til avisen.

Han sammenligner de store handler med virksomhedshandler (M&A), men går i øvrigt ikke med planer om at skulle kunne udføre alt for alle. I stedet er strategien at være rigtig god inden for udvalgte områder, herunder ejendomme.

Thomas Stampe nævner, at Lundgrens, hvis ejendomsteam nu tæller 30 mand, når alt medregnes, skal op at matche advokatfirmaer som Accura, Bech-Bruun, Bruun & Hjejle, Plesner og Kromann Reumert.

Oprustningen hos Lundgrens følger efter en stribe nyansættelser inden for ejendomme hos landets øvrige advokathuse den seneste tid.

Kammeradvokaten henter ejendomspartner hos DLA Piper

Gangsted-Rasmussen henter ny ejendomspartner

Bech-Bruun napper M&A-specialist fra internationalt advokatfirma

Advokatfirma mister ejendomspartner til konkurrent

Forsiden lige nu

ATP Ejendomme opruster til at håndtere rekordstor portefølje

Pensionsfonden har tilpasset sin danske ejendomsstrategi til markedet og kigger især på ét område på en ny måde til at udnytte sine kompetencer. Det fortæller ATP Ejendommes topchef og den nyansatte vicedirektør Martin Vang Hansen i et dobbeltinterview med EjendomsWatch. Fonden runder snart en milepæl.

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

EjendomsWatch bringer her en oversigt over de væsentligste historier i den forløbne uge, der blandt andet bød på et milliardsalg af Freja Ejendommes portefølje af city-ejendomme.

Enegang eller ægteskab deler den almene boligsektor

Fra nytår overlader den københavnske boligforening 3B sin administration til KAB. Hos både AAB og Boligkontoret Danmark (BDK) er man dog spændt på, om det vil sænke omkostningerne at indgå i KAB-familien. Mens flere aktører i den almene boligsektor går efter størrelse, vælger BDK en helt anden vej, siger den adm. direktør til EjendomsWatch.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier