EjendomsWatch

Advokathus opruster med 12 mand inden for ejendomme

Lundgrens vil op at matche Accura, Bech-Bruun, Bruun & Hjejle, Plesner og Kromann Reument, lyder det fra ledende partner.

Foto: PR

Advokatfirmaet Lundgrens har indledt en større offensiv inden for fast ejendom, hvor 12 ud af 15 nyansættelser i denne måned er på ejendomsområdet, skriver Berlingske.

"Fast ejendom er et fantastisk marked, ikke mindst i kraft af de mange transaktioner. Og skal du gøre dig i det marked, er du nødt til at have en volumen, så du kan håndtere alle de faglige discipliner," siger Thomas Stampe, ledende partner i Lundgrens, til avisen.

Han sammenligner de store handler med virksomhedshandler (M&A), men går i øvrigt ikke med planer om at skulle kunne udføre alt for alle. I stedet er strategien at være rigtig god inden for udvalgte områder, herunder ejendomme.

Thomas Stampe nævner, at Lundgrens, hvis ejendomsteam nu tæller 30 mand, når alt medregnes, skal op at matche advokatfirmaer som Accura, Bech-Bruun, Bruun & Hjejle, Plesner og Kromann Reumert.

Oprustningen hos Lundgrens følger efter en stribe nyansættelser inden for ejendomme hos landets øvrige advokathuse den seneste tid.

Kammeradvokaten henter ejendomspartner hos DLA Piper

Gangsted-Rasmussen henter ny ejendomspartner

Bech-Bruun napper M&A-specialist fra internationalt advokatfirma

Advokatfirma mister ejendomspartner til konkurrent

Forsiden lige nu

Aberdeen-chef: Vores fusion med Standard Life virker

Der er opnået helt konkrete fordele ved sammenlægningen mellem Aberdeen Asset Management og Standard Life Investments, siger den danske landechef Henrik Kruse til EjendomsWatch. Udfordringer med at levere tilfredsstillende afkast på visse typer produkter er ved at blive løst, lyder det fra investoren med danske ejendomme for et milliardbeløb.

Rigmænd beskytter familieformuen – arvinger må vente

Oprettelsen af såkaldte family offices, der håndterer familieformuen, vinder frem i Rusland, hvor store formuer hober sig op og skal overdrages til næste generation. Nyhedstjenesten Bloomberg har set på udviklingen, som også har sammenhæng med tiltag mod aggressiv skatteplanlægning.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier