KPF Arkitekter køber igen op

Arkitektvirksomheden udvider endnu en gang koncernen. Denne gang sker det med københavnsk tegnestue.
Foto: PR
Foto: PR

KPF Arkitekter køber den københavnske tegnestue Site Arkitekter. Opkøbet følger i kølvandet på overtagelsen af blandt andet Formsprog og Erik Møller Arkitekter i 2015 og er en del af en strategisk satsning og videreudvikling, lyder det fra KPF Arkitekter i en meddelelse.

Ejerne af Site Arkitekter bliver en del af partnerkredsen i KPF Arkitekter, som herefter vil bestå af ni partnere.

"Site Arkitekter har en unik viden om og erfaring med dette og er tillige eksperter inden for erhvervsbyggeri. Vi har gennem det seneste år arbejdet strategisk sammen med Site Arkitekter, og det er tydeligt, at deres viden komplementerer vores viden og erfaring med at arbejde med den eksisterende bygningsmasse. Vi glæder os meget til at fortsætte samarbejdet i en endnu tættere form," siger Bitten Munk Warmdahl, direktør i KPF Arkitekters københavnske datterselskab Erik Møller Arkitekter, i meddelelsen.

Med overtagelsen af Site Arkitekter får KPF Arkitekter 15 nye ansatte. Dermed runder KPF Arkitekter 130 medarbejdere.

"Vi har igennem de seneste år oplevet en stor efterspørgsel af vores kompetencer, men også at bygherren oftere og oftere kræver en større organisation. Med KPF Arkitekter i ryggen kan vi nu favne flere store projekter og endda udvide porteføljen, da vi nu har et endnu større erfarings- og kompetencefelt at trække på," siger Jette Lind Johansen fra Site Arkitekter i meddelelsen.

Site Arkitekter flytter den 1. marts ind på KPF Arkitekters tegnestue i København beliggende på Flæsketorvet. KPF Arkitekter har kontorer i København, Aarhus, Aalborg og Viborg.

Opkøb efterlader papirtyndt overskud hos KPF Arkitekter

Viborg får nyt sports- og eventcenter til 62 mio. kr.

KPF Arkitekter skifter ud på topposter i Jylland

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også