Finanskoncerns ejendomsadministrator vil nå dobbelt størrelse

Det voksende marked for boligadministration får administrationsselskab til at opruste. Ny direktør skal indfri målsætning om at fordoble omsætningen inden for en kort årrække.
Søren Stenstrop, direktør hos Spar Nord Ejendomsadministration. | Foto: PR
Søren Stenstrop, direktør hos Spar Nord Ejendomsadministration. | Foto: PR

Den øgede tilflytning til de største danske byer og den stigende investorinteresse for boligejendommene har fået den aalborgbaserede finanskoncern Spar Nord til opruste inden for ejendomsadministration.

Spar Nord Bolig har skiftet navn til Spar Nord Ejendomsadministration, der er i gang med at geare selskabet til det voksende marked for ejendomsadministration, hvor ambitionen er en fordobling inden for en kort årrække, lyder det i en pressemeddelelse.

"Den seneste tid har rigtig mange fået øjnene op for ejendomsinvestering som et interessant alternativ til investering i værdipapirer. Der melder sig hele tiden nye aktører på markedet, som typisk investerer i 20 til 50 lejligheder med en forventning om et langsigtet afkast i niveauet 4 pct. Og det er her, vi kommer ind i billedet, for investering i fast ejendom kræver administration af husleje, fællesomkostninger, vedligehold på bygninger osv.," siger Søren Stenstrop, direktør i Spar Nord Ejendomsadministration, i en pressemeddelelse.

Den nytilkomne direktør i Spar Nord Ejendomsadministration har mere end 20 års erfaring med ejendomsadministration som regionsdirektør hos Deas og inden da hos Kuben. Derudover har administrationsselskabet startet 2018 med at ansætte fire nye medarbejdere samt flytte til større lokaler i det såkaldte "E-hus" på Østre Havnepromenade i Aalborg.

Spar Nord Ejendomsadministration administrerer over 400 ejendomme i hele landet fordelt andelsboligforeninger, ejerforeninger og udlejningsejendomme.

Ser potentiale lokal og nationalt

I forbindelse med sin vækststrategi har Spar Nord Ejendomsadministration både kig på landets største byer og de større byer på Spar Nords hjemmebane i det nordlige Jylland.

"Vi har de seneste år set eksempelvis pensionskassernes investeringsfokus brede sig fra ejendomme i København og Aarhus til nu også at omfatte Odense og Aalborg. Men også i mindre byer som Brønderslev og Randers ser vi en tilflytning og en dynamik på markedet for ejendomsinvestering, som vi gerne vil være en del af," siger Søren Stenstrop.

Ifølge tal fra Danmarks Statistik vokser befolkningen i Aalborg Kommune med omkring 15.000 indbyggere de næste 10 år, mens de tilsvarende tal for henholdsvis Randers og Brønderslev Kommune hedder 5000 og 500.

Søren Stenstrop ser et potentiale i, at en del nybyggeri blander eksempelvis ungdomsboliger, andelsboliger og ejerboliger.

"Det giver rigtig god mening at tilstræbe den mangfoldighed, der følger med blandede ejerformer, men det gør alt andet lige ejendomsadministrationen mere kompleks, og det er kun med til at forstærke efterspørgslen efter professionel administration af ejendommen," siger Søren Stenstrop.

Lea Ejendomspartner vinder millionkontrakt på over 1000 ejendomme

Rådgivningsfirma har brudt loven i forbindelse med juridisk hjælp til andelsboligejere

Newsec Datea får amerikansk storkunde i hus

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også