EjendomsWatch

Konkurs rammer svindelmistænkt ejendomsadministrator

Ejendomsadministrator, hvor direktøren er varetægtsfængslet for at have svindlet københavnske andelsboligforeninger, er erklæret konkurs.

Ejendomsadministratorfirmaet Housing Group er taget under konkursbehandling, fremgår det af et dekret fra Sø- og Handelsretten, som Statstidende bringer.

Selskabet har været omdrejningspunkt i en sag om mulig svindel med københavnske andelsforeninger, som Berlingske har beskrevet.

"Selskabet har formentlig kørt på kanten i flere måneder. Lokalerne er tømte, og der er stort set ikke noget tilbage i selskabet," siger han til Berlingske.

Housing Group har ifølge politiet været brugt til at stjæle flere millioner fra bankkonti, der tilhørte andelsboligforeningerne.

Siden oktober har Housing Groups direktør, Antony Ashton, siddet varetægtsfængslet.

I alt har Københavns Politi nu registreret anmeldelser fra 14 andelsboligforeninger, som samlet mener, at de er blevet snydt for omtrent 8 mio. kr. af direktøren, oplyser Thomas Houtved, fungerende politikommissær i Københavns Politis afdeling for økonomisk kriminalitet, ifølge Berlingske.

Mistanke om svindel hos mindst 13 boligforeninger

Administrator smidt ud af Ejendomsforeningen Danmark 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 26: Over for gult

Med dagens Tour de France-start i København viser hovedstaden endnu engang sin status som en international by. Ikke så sært, at udenlandske investorer stadig gerne vil have del i værdierne, også selvom de måske tager et dyk for en tid.

Trængt boligfond må alligevel skride til salg

Frederiksberg Boligfond er stadig i så sårbar økonomisk situation, at der skal skaffes penge via ejendomssalg – præcist det, der i 2018 udløste folkelige protester, da Blackstone var udset som køber.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier