EjendomsWatch

"Vi bliver simpelthen nødt til at få nogle knivskarpe regler"

JULESERIE: Frem mod jul og nytår har EjendomsWatch bedt nogle af ejendomsbranchens interessante profiler forholde sig til det år, der snart er gået, og det nye år, som venter. I dag svarer Anne Marie Oksen, adm. direktør i CEJ Ejendomsadministration.

Foto: PR

1) Hvad har været årets vigtigste begivenhed i ejendomsbranchen?

"Den væsentligste begivenhed har været ejendomsmarkedets ekstremt høje transaktionsniveau. 2017 har været det største år for køb og salg af ejendomme i Danmark nogensinde. Nye investorer er kommet til og har investeret. Primært i København, men Aarhus og andre områder i Danmark har også fået væsentlig større fokus. Vore eksisterende kunder har været ude at handle ejendomme i stor stil, så vi har måttet løbe hurtigt her på Vesterport for at nå det hele. En anden væsentlig begivenhed har været, at Danmarks største andelsboligforening, Hostrups Have på Frederiksberg, gik konkurs og blev solgt som udlejningsejendom med over 700 boliger til en af vores kunder, Heimstaden."

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Fond misser millionsalg og udlejer til tidligere formand

FINGRENE I FONDSMIDLER: Helt usædvanligt valgte erhvervsdrivende fond hverken at sælge eller modernisere en bolig på Frederiksberg i forbindelse med et lejerskifte. I stedet udlejede man sidste år lejligheden til fondens tidligere formand, der nu vil have fonden til at finansiere forbedringer, han selv har lavet. LLO undrer sig.

Briefing uge 21: Skærende kontraster i et anspændt marked

Der er ikke nødvendigvis langt fra milliardsucces til ditto fiasko i et ejendomslandskab, som de fleste aktører kan blive enige om, er ramt af store udfordringer. Det er blot nogle af de ting, vi ser nærmere på i vores faste overflyvning over ugens største begivenheder i branchen.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier