EjendomsWatch

Onlinehandel kan føre til flere fysiske butikker

Jo mere webhandel, desto færre fysiske butikker. Sådan har udviklingen hidtil været. Men nu ser de to konkurrenter ud til at smelte sammen.

Foto: Mathilde Bech/Jyllands-Posten

I de seneste år er danskernes onlinehandel steget og steget. De seneste tal viser, at e-handlen i 2016 udgjorde 27 pct. af den samlede handel. Udviklingen har gjort, at flere og flere fysiske butikker har drejet nøglen om, og at butikslokaler står tomme over hele landet.

Men noget tyder på, at den negative udvikling for butiksmarkedet er ved at vende, da fysiske butikker og onlinehandel er ved at smelte sammen i en nærmest synergi-lignende effekt.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Amerikansk investor køber Coop-butikker for 300 mio. kr.

11 supermarkeder på i alt 13.100 kvm har skiftet hænder i en sale & leaseback-aftale mellem Coop Danmark og amerikanske W.P. Carey. "Norden fortsætter med at være et nøglemarked for W.P. Carey," udtaler amerikanerne, der ser handlen som starten på et langsigtet partnerskab.

Her er de seneste tinglyste ejendomshandler

På dagens liste er en større trecifret millionhandel faldet på plads mellem amerikanske Hines og svenske Bonava. De i alt 21 transaktioner rummer også bl.a. Jeudan, ATP Ejendomme, Aldi og Rema 1000. Oversigten bringes i samarbejde med dataplatformen Resights og omfatter tinglyste ejendomshandler i Danmark på over 10 mio. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier