EjendomsWatch

Lea går efter langvarigt samarbejde om ny portefølje på 2 mia. kr.

Det er en god kunde at få i hus, lyder det til EjendomsWatch fra Lea Ejendomspartner, efter at selskabet har indgået aftale med det tidligere nødlidende ejendomsselskab Nordicom om at administrere en ejendomsportefølje på 2 mia. kr.

Troels Riis Poulsen, adm. direktør i LEA Ejendomspartner. | Foto: PR

Landets sjettestørste ejendomsadministrator, Lea Ejendomspartner, som er en del af EDC Poul Erik Bech-koncernen, har som annonceret i sidste uge indgået aftale med det tidligere nødlidende ejendomsselskab Nordicom — som med ny storaktionær har skiftet navn til Park Street Nordicom.

Det børsnoterede selskab åbner op for en portefølje med 55 investeringsejendomme fordelt i hele Danmark til en samlet værdi på omkring 2 mia. kr. Porteføljen, der består af kontorer, butikker og beboelsesejendomme, har et samlet areal på omkring 250.000 kvm.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Poul Erik Bech spår 20 pct. nedgang i salget af privatboliger næste år

Stigende grundskatter kan udløse "en deroute, der vil noget" i priserne, lyder det fra mæglerveteranen Poul Erik Bech i anledning af ny undersøgelse blandt investorer og lejere. Den viser, at 2022 vil byde på et markant fald i aktiviteten på privatboligmarkedet. Og en dark horse lurer i horisonten.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier