EjendomsWatch

Storaktionær styrker sit greb om Nordicom

Det børsnoterede selskab foretager en kapitalforhøjelse og får konverteret gæld til aktier, og dermed rykker målet om fuld manøvredygtighed efter flere års krise tættere på. Samtidig bliver Poul Erik Bech-selskab en vigtig fremtidig partner. En milepæl, lyder det fra direktør og ejer.

Foto: PR

Det tidligere nødlidende ejendomsselskab Nordicom — som med ny storaktionær har skiftet navn til Park Street Nordicom — gennemfører nu en kapitalforhøjelse, som sammen med konvertering af gæld gør britiske Park Street Asset Management til ejer af næsten hele selskabet i form af samtlige B-aktier og 87,6 pct. af selskabets A-aktier. Selskabets øvrige aktionærer bliver dermed betydeligt udvandet.

Med kapitalforhøjelsen, der primært sker i form af nominelt knap 184 mio. kr. nye B-aktier, som modsvarer hidtidig gæld, er en stor sten ryddet af vejen i restruktureringen af Park Street Nordicom, der siden finanskrisen har haft begrænset råderum på grund af høj gæld og standhaftige kreditorer. Samtidig har ejendomsselskabet indgået en aftale med LEA Ejendomspartner, som er en del af EDC Poul Erik Bech-koncernen, om administration af ejendomsporteføljen på omkring to mia. kr., oplyser selskabet.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Parken har igen sorte tal på bundlinjen

Omsætningen løftes trods over en måned med coronalukkede Lalandiaer. Samtidig bemærkes, at der er ikke sikkerhed for, at et helt eller delvist salg af koncernens ejendomme bliver til noget, skriver selskabet i kvartalsrapporten tirsdag.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier