EjendomsWatch

Kolding-højhus lader vente på sig

Selvom byggestarten er udskudt i forhold til de oprindelige planer, så holder Bjert Invest fast i, at de vil bygge Kolding Sky. Projektudvikleren ønsker dog ikke at oplyse, hvor mange lejligheder, der er solgt i projektet.

Foto: Arkitema

Byggeriet af Kolding Sky går i gang "hurtigst muligt", lyder det fra Bjert Invest — bygherren bag det 19 etager høje boligprojekt. Det skriver Jydskevestkysten.

I foråret bad Bjert Invest om, at Kolding Kommune ændrede lokalplanen, så man kunne sløjfe kravet om at bygge en parkeringskælder på tre etager op ad Kolding Sku. Sagen endte i byrådet, hvor et flertal besluttede at ændre lokalplanen, så Bjert Invest i stedet kan anlægge 56 parkeringspladser i terræn. Dermed burde det samlede projekt bliver nemmere at realisere.

"Vi har gang i nogle gode ting. Vi mener, det er et godt projekt og arbejder fokuseret med at realisere Kolding Sky. Det bliver også understreget af, at vi har forespurgt kommunen om en ny lokalplan, og den er vi selvfølgelig glade for er kommet på plads. Projektet går stille og roligt frem, men et projekt af den størrelse bliver heller ikke færdigt hen over natten. Vi tror på det," siger Martin Jensen, adm. direktør i Bjert Invest, til Jydskevestkysten.

Antallet af solgte ejerlejligheder i projektet er afgørende for, hvornår Bjert Invest tør gå i gang med Kolding Sky. Martin Jensen vil dog ikke svare Jydskevestkysten på, hvor langt man er nået i den proces.

Investor bag Kolding Sky hiver i nødbremsen

Ejendomsinvestor spotter nye forretningsmuligheder med 220 km i timen

Pensionskasse sælger tidligere universitetsejendom på 10.000 kvadratmeter

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 26: Over for gult

Med dagens Tour de France-start i København viser hovedstaden endnu engang sin status som en international by. Ikke så sært, at udenlandske investorer stadig gerne vil have del i værdierne, også selvom de måske tager et dyk for en tid.

Trængt boligfond må alligevel skride til salg

Frederiksberg Boligfond er stadig i så sårbar økonomisk situation, at der skal skaffes penge via ejendomssalg – præcist det, der i 2018 udløste folkelige protester, da Blackstone var udset som køber.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier