EjendomsWatch

TK Development bygger ejerboliger ved Aalborgs havnefront

Projektudvikleren bygger ni etager med parkeringskælder på tidligere værftsområde. Projektsalget er kommet godt fra start, siger direktør.

Sådan kommer ejendommen med de 43 lejligheder til at se ud, når den er færdig med udgangen af 2018. | Foto: Skovhus Arkitekter

Om godt et års tid er en del af gamle værftsområde ved Beddingen på Aalborgs Østre Havn forvandlet fra et hul i jorden til et boligbyggeri i ni etager med KAS Østre Havn som bygherre. Det er et selskab, som TK Development er medejer af, skriver Nordjyske.

De 43 lejligheder bliver i størrelsesordenen 130 til knap 220 kvm. Priserne ligger fra omkring 3,4 til 7,4 mio. kr.

"Med den placering byggeriet får på Beddingen, fortjener lejlighederne at være eksklusive. Der er kræset lidt mere for det hele," siger Robert Andersen, direktør hos TK Development, til Nordjyske.

Han oplyser, at der foreløbig er solgt 14 af de 43 lejligheder. Hele byggeriet er på i alt 7000 kvm inklusiv 800 kvm parkeringskælder. Projektet er tegnet af Skovhus Arkitekter, og lejlighederne står klar til de nye beboere ved udgangen af 2018.

TK Development vender minus på bundlinjen til sorte tal

Spillebrødre udvider trecifret millionsatsning i boligejendomme

TK-storaktionær efter bestyrelsesexit: Strategi vil få værdier frem

Mere fra EjendomsWatch

Kampen om at vinde branchens hæder spidser til

EJENDOM2022: Både ejendomsselskaber, udviklere og digitale aktører kæmper om at vinde en af de tre prestigefyldte branchepriser på topmødet Ejendom2022 til november. Se nogle af forslagene til prisvindere her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier