EjendomsWatch

Ny bydel i Roskilde vokser yderligere

Politikere giver grønt lys til flere boliger, butikker og caféer samt parkeringshus.

Foto: PR

Den nye bydel Musicion i Roskilde har endnu etape på vej. Plan-og teknikudvalget i Roskilde Kommune har godkendt en lokalplan, som giver plads til 60 nye boliger, et parkeringshus, butikker og caféer, skriver Dagbladet Roskilde.

Det er kvarteret Bifaldet, der lige nu forandrer sig hastigt, hvor en udvikler har allerede startet opførelsen og salget af en række lejligheder. Med det nye lokalplanforslag for Bifaldet kan udviklingen fortsætte med tre punkthuse, der skal rumme boliger, forretninger og små erhvervsvirksomheder eller caféer i stueetagen.

Lokalplanen tillader en bebyggelse i tre-syv etager, og der er lagt vægt på at gøre friarealerne attraktive for hele området. Bifaldet bliver et miks af lejligheder, der passer til både børnefamilier, studerende, seniorer og singler,

Lokalplanforslaget, der kommer i høring frem til 20. oktober, sikrer også, at der kan opføres et nyt parkeringshus som led i Musicon områdets trafikstrategi, der friholder Musicon fra trafik og parkering.

Udviklingsprojekt i Roskilde går efter en værdi på 4-5 mia. kr.

Boligselskab bygger 41 boliger i Roskilde-forstad

Danielsen Architecture skal tegne boliger på 12.700 kvm areal i Roskilde

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Købmændenes klub

Ejendomsdirektøren i en større dagligvarekæde spiller en ufrivillig hovedrolle i en penibel sag, der ser ud til at gribe om sig. Det samme gør intrigerne i landets største almene boligforening, hvor en direktørfyring ser ud til at dække over mere, end hvad øjet lige ser.

Konkurrence om at byudvikle ved København Syd Station er begyndt

Metroselskabet starter udbud af nyt byområde ved Ny Ellebjerg Station, som fra næste år bliver døbt København Syd med metro, tre S-togslinjer og flere internationale tog til følge. Byområdet skal indeholde erhverv, boliger og butikker, fremgår af udbudsmaterialet.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier