EjendomsWatch

Sjælsø melder om bolig-pipeline for 4 mia. kr.

Projektudvikleren bygger efter præstationsafhængige aftaler og har i øjeblikket 1500 lejligheder under opførelse.

Den nye kanalby Teglholmen omfatter tre projekter på i alt 38.500 kvm til en samlet markedsværdi af forventet 1,4 mia. kr.

Udviklingsselskabet Sjælsø Management arbejder i de kommende år med boligprojekter til en markedsværdi af op mod 4 mia. kr., hvoraf mange ligger i Ørestad. Det skriver Børsen. Selskabet har netop nu 1500 lejligheder under opførelse, og porteføljen er kendetegnet ved, at der er tale om meget store projekter.

Sjælsø Management bygger ikke i eget regi og har ikke ejerskab til de byggeretter, der for eksempel i Ørestad sælges af By & Havn. Projektudvikleren bygger via en blanding af management fee og en succesafhængig bonus.

"Det skal gerne være sådan, at kunden elsker at betale os bonus. Jo mere bonus de betaler, jo bedre er det gået for dem selv," siger Lars Jacobsen, projektudviklingsdirektør i Sjælsø Management, til Børsen.

Selskabet har 40 ansatte og omsatte ifølge Børsen sidste år for 70 mio. kr. år og fik et resultat før skat på 32 mio. kr.

Det er den tidligere topfigur fra Sjælsø Gruppen Flemming Joseph Jensen, der er adm. direktør i efterfølgeren, Sjælsø Management. Sjælsø Gruppen gik konkurs efter at have været en markant aktør i branchen i mange år.

Sjælsø får svenske medejere

Skanska og Sjælsø skal bygge boliger i Ørestad for 560 mio. kr.

Mere fra EjendomsWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier