EjendomsWatch

Skanska vil smelte kontorer sammen med hoteller

De seneste år har boliger og kontorprojekter fyldt Skanskas ordrebog, men nu er ejendomsudvikleren klar til et nyt satsningsområde. Skanska vil opføre hotel kombineret med kontor i én og samme bygning.

Skanska har udviklet stort set hele området Havneholmen i København. Skanska køber hele områder og ikke bare enkelte grunde hist og her for at udvikle en samlet lokalplan. Det skaber ifølge adm. direktør Peter Nymann-Jørgensen sammenhæng i projektet. | Foto: Ritzau Scanpix/Tobias Nicolai

Store domicilbyggerier i erhvervsparker hører fortiden til.

Derfor er der behov for at nytænke virksomhedernes kontorejendomme, mener Skanska, der er på vej ind på et nyt område i Danmark, hvor domicilbyggeri bliver tænkt sammen med opførelsen af hoteller.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 2: Over grænsen

Udenlandske investormilliarder tilflyder i højere grad end nogensinde før det danske ejendomsmarked, hvilket skaber grobund og et lukrativt marked for lokale aktører, der ønsker at give en hjælpende hånd.

Arkitektchef fratræder "efter gensidig aftale"

Erik Arkitekter i Viborg har ved årsskiftet sagt farvel til sin adm. direktør, der også har været partner. Forretningsudvikling kræver et blik for nuancerne hos hver kunde, uddyber virksomheden.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier