EjendomsWatch

Mogens de Linde vil omdanne militærstation til rækkehuse

Byggeselskabet Mogens de Linde vil bygge rækkehuse og erhverv på en gammel militærgrund i København. Der skal bygges i området, som tæller 34.500 kvm, hvor en del er bolig og en del er erhverv.

Foto: PR

På Arsenaløen i København holder gamle militære bygninger til, men byggeselskabet Mogens de Linde vil omdanne en af disse til civile rækkehuse og erhvervsejendom. Det skriver Københavns Kommune i en pressemeddelelse vedrørende en lokalplansændring.

Det er området ved ejendommen Kuglegården, der i sin tid har været en del af Københavns marinestation, det drejer sig om. Her vil Mogens de Linde renovere og bygge nyt, så bliver i alt bliver 34.500 etagemeter, herunder skal en mindre del på 3000 kvm gå til detailhandel.

"I dag fremtræder Kuglegården som et aflukket område med hegn og bevogtning under hensyntagen til forsvarets anvendelse af ejendommen. Med salget af ejendommen og ønsker om udvikling af området er der store potentialer til at skabe et offentligt tilgængeligt område, og dermed skabe en større integration med det ’nye’ Holmen og den anvendelse, der er i dag," skriver kommunen om projektet.

Projektet tegnes i fællesskab af Gjøde & Povlsgaard Arkitekter, Elgaard Arkitekter og Kristine Jensens Tegnestue. Her skal Kristine Jensens Tegnestue stå for landskabet, der også tæller parkeringspladser til både bil og cykel.

De Linde løber med liebhaverejendom fra 1742

Kendt aarhusiansk ejendomsmatador gør klar til næste generation

Søn af kendt ejendomsinvestor bygger sit eget fra grunden 

Mere fra EjendomsWatch

Milliard-pipeline giver optimisme hos Hoffmann: "Mange nye spændende kunder"

Ifølge topchefen hos den danske entreprenørvirksomhed Hoffmann er skyerne fra første kvartal ved at lette, selvom markedskonjunkturerne forsat kan være lunefulde. I pipelinen er der projekter for op imod 2 mia. kr., fortæller Torben Bjørk Nielsen, der mener, at indtjeningen generelt bør være højere i en branche med store risici.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier