EjendomsWatch

Kendt aarhusiansk ejendomsmatador gør klar til næste generation

Den aarhusianske ejendomsinvestor Mogens de Linde gør klar til et generationsskifte og har flyttet alle aktiviteter over i et nyt selskab. I sit første regnskabsår er resultatet ifølge ledelsen meget tilfredsstillende.

Mogens de Linde | Foto: PR

Den driftige, aarhusianske ejendomsinvestor Mogens de Linde er påbegyndt et generationsskifte. Han har investeret i ejendomme siden 1970’erne, men hans selskab De Linde Holding A/S er splinternyt. Holdingselskabet, der ejer de to virksomheder Byggeselskab Mogens de Linde A/S og Driftsselskabet af 28. december 2001 A/S, blev stiftet i juni 2015 og kan nu gøre regnskabet op efter sit første halve leveår.

De Linde Holding blev stiftet i juni 2015 som en del af et generationsskifte og koncernomstrukturering, der gør, at selskabets aktiekapital nu stort set er ejet af Mogens de Lindes børn.

Klaus Bendix Poulsen, adm. direktør, De Linde Holding.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 4: Flyvende udskiftning

Der blev i den forgangne uge både taget afsked og budt velkommen i de højere luftlag hos en håndfuld større danske ejendomsaktører. Hos DSB måtte en overrasket chefveteran eksempelvis for første gang i sit liv prøve, hvordan det er at være arbejdsløs.

Danske Mipim-deltagere glæder sig til igen at netværke

MIPIM 2022: Europas største ejendomsesse, Mipim, vender tilbage til marts, og mange i branchen ser frem til at mødes efter en længere corona-pause. "Det er voldsomt effektivt," siger Exometric-topchef om en af årsagerne til den store interesse. Også Elf Development og Carlsberg Byen er topklar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier