EjendomsWatch

Erhvervsfolk går sammen om velhaverprojekt i København

Tre danske erhvervsfolk slår pjalterne sammen og investerer millioner i et nyt velhaverprojekt på Østerbro i Købehavn.

Mikkel Westfall, Årstiderne Arkitekter

Et nyt projekt rettet mod de godt polstrede købere er på ved på Østerbro i København. De tre erhvervsmænd Martin Kvist-Madsen fra byggeselskabet Kaj Ove Madsen, adm. direktør Kasper Egelund fra Vipp og Mikkel Westfall fra Årstiderne Arkitekter har nemlig fundet sammen i et nyt projekt ved navn Chimney House, skriver Børsen.

Projektet består af et nybyggeri med 11 nye luksuslejligheder samt yderligere en lejlighed i en skorstensbygning, der renoveres. Byggeriet skal ske syd for Tuborg Nord, hvor Østerbro og Hellerup mødes, og projektet har en værdi på omkring 70 mio. kr. med forventning om en samlet salgssum på 90-100 mio. kr. til en velhavende målgruppe.

"Ja, det inviterer området jo lidt til. Strandpromenaden er bygget lige nedenfor. Her har man også forsøgt at differentiere sig lidt fra stangvaren. Dog ikke på den helt fede måde, hvis du spørger mig. Men det er da rigtigt, at vi sorterer nogen fra i forhold til, hvem der kan købe de 11 lejligheder," siger Martin Kvist-Madsen til mediet.

Lejlighederne får et areal på 130-220 kvm. stykket, og salget skal foregå via liebhavermæglerne Living Homes. Årstiderne Arkitekter tegner byggeriet, mens byggeselskabet Kaj Ove Madsen står for opførelsen.

Retsbygning i Horsens forvandlet til liebhaverlejligheder

Stifter sætter sig for bordenden i arkitektfirma 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 4: Flyvende udskiftning

Der blev i den forgangne uge både taget afsked og budt velkommen i de højere luftlag hos en håndfuld større danske ejendomsaktører. Hos DSB måtte en overrasket chefveteran eksempelvis for første gang i sit liv prøve, hvordan det er at være arbejdsløs.

Danske Mipim-deltagere glæder sig til igen at netværke

MIPIM 2022: Europas største ejendomsesse, Mipim, vender tilbage til marts, og mange i branchen ser frem til at mødes efter en længere corona-pause. "Det er voldsomt effektivt," siger Exometric-topchef om en af årsagerne til den store interesse. Også Elf Development og Carlsberg Byen er topklar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier