EjendomsWatch

Erhvervsfolk går sammen om velhaverprojekt i København

Tre danske erhvervsfolk slår pjalterne sammen og investerer millioner i et nyt velhaverprojekt på Østerbro i Købehavn.

Mikkel Westfall, Årstiderne Arkitekter

Et nyt projekt rettet mod de godt polstrede købere er på ved på Østerbro i København. De tre erhvervsmænd Martin Kvist-Madsen fra byggeselskabet Kaj Ove Madsen, adm. direktør Kasper Egelund fra Vipp og Mikkel Westfall fra Årstiderne Arkitekter har nemlig fundet sammen i et nyt projekt ved navn Chimney House, skriver Børsen.

Projektet består af et nybyggeri med 11 nye luksuslejligheder samt yderligere en lejlighed i en skorstensbygning, der renoveres. Byggeriet skal ske syd for Tuborg Nord, hvor Østerbro og Hellerup mødes, og projektet har en værdi på omkring 70 mio. kr. med forventning om en samlet salgssum på 90-100 mio. kr. til en velhavende målgruppe.

"Ja, det inviterer området jo lidt til. Strandpromenaden er bygget lige nedenfor. Her har man også forsøgt at differentiere sig lidt fra stangvaren. Dog ikke på den helt fede måde, hvis du spørger mig. Men det er da rigtigt, at vi sorterer nogen fra i forhold til, hvem der kan købe de 11 lejligheder," siger Martin Kvist-Madsen til mediet.

Lejlighederne får et areal på 130-220 kvm. stykket, og salget skal foregå via liebhavermæglerne Living Homes. Årstiderne Arkitekter tegner byggeriet, mens byggeselskabet Kaj Ove Madsen står for opførelsen.

Retsbygning i Horsens forvandlet til liebhaverlejligheder

Stifter sætter sig for bordenden i arkitektfirma 

Mere fra EjendomsWatch

Klumme: Fair eller forkastelige huslejestigninger?

Lejerne har haft fordel af, at deres disponible indkomst er steget mere end nettoprisindekset hvert år fra 2016-2021. I år er fordelen så forsvundet. Men er det rimeligt med en ad hoc-suspendering af kontraktvilkårene, spørger rådgivere fra Colliers i denne klumme.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier