EjendomsWatch

Brødre omdanner tomme kontorer til hotellejligheder

En ny hotelvirksomhed omdanner tomme kontorlokaler til hotellejligheder, og konceptet skal op mod tredobles i løbet af i år, lyder det fra virksomheden.

Boutique Living rykker ind i tomme kontorlokaler og omdanner dem til hotellejligheder. | Foto: PR

Brødrene Daniel og Jacob Guldager har taget kreative metoder i brug for skabe nye hotelsenge til overnattende gæster.

De står nemlig bag virksomheden Boutique Living, hvor de omdanner tomme kontorlokaler til hotellejligheder, skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

Ifølge meddelelsen har brødreparret opbygget en portefølje på lidt over 50 senge, og det tal skal gerne op på 100-150, inden året er omme.

"Vi oplever en enorm efterspørgsel på konceptet og hotellejligheder generelt,” udtaler Daniel og Jacob Guldager i meddelelsen.

"Vi kan typisk tage nogle af de kontorlejemål, udlejerne har svært ved at komme af med på en 200-500 kvm. Tendensen går jo imod, at mindre virksomheder vil sidde i kontorfællesskaber, hvorfor vi får en chance. Vi konverterer ikke til bolig, men beholder lokalerne som erhvervslokaler med ændret anvendelse, og så skal lokalerne give mening i forhold til opdeling i flere enheder og derfor ændrede brandforhold samt ofte etablering af flere badeværelser,” lyder det videre. 

Boutique Living har ifølge meddelelsen en belægningsprocent på tæt på 90 i gennemsnit for hele året, og det giver mod på mere.

"Vores drømmescenarie lige nu er en mindre ejendom på omkring 1000 kvm i et af Københavns knudepunkter, der tidligere har været brugt til kontor. Vi har dog også fået en investor med ombord såfremt muligheden for at købe noget viser sig,” lyder det fra brødrene. 

Hotelkæde knopskyder i både København og Aarhus

"Ekstrem" efterspørgsel på ejendomme til hoteller i København  

Mere fra EjendomsWatch

Bekymrede bestyrelsesmedlemmer trækker fondstilsyn ind i sag om ejendomsadvokater

FINGRENE I FONDSMIDLER: Erhvervsstyrelsen har bedt om en forklaring fra fond, hvor to advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner i diverse honorarer. Det sker efter en henvendelse fra to uafhængige medlemmer af fondsbestyrelsen, der ser på situationen "med stigende bekymring." Bestyrelsesformand afviser kritikken.

Proptech solgt til mediekoncern

"Det passer perfekt til strategien om at styrke vores eksisterende virksomheder via opkøb," lyder det fra koncerndirektør efter opkøb af softwarefirma målrettet ejendomsadministration.

DI-direktør med rette "etiske kompas" bliver ny frontfigur hos Ejendomdanmark

Afløseren for adm. direktør Jannick Nytoft findes hos Dansk Industri, men hans cv fra andre organisationer er langt. "Personlighed og ledelseserfaring" har vejet tungest i rekrutteringen, fortæller Ejendomdanmark-formand til EjendomsWatch og lufter ambition om at komme "tættere på vores medlemmer." (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier