EjendomsWatch

Brødre omdanner tomme kontorer til hotellejligheder

En ny hotelvirksomhed omdanner tomme kontorlokaler til hotellejligheder, og konceptet skal op mod tredobles i løbet af i år, lyder det fra virksomheden.

Boutique Living rykker ind i tomme kontorlokaler og omdanner dem til hotellejligheder. | Foto: PR

Brødrene Daniel og Jacob Guldager har taget kreative metoder i brug for skabe nye hotelsenge til overnattende gæster.

De står nemlig bag virksomheden Boutique Living, hvor de omdanner tomme kontorlokaler til hotellejligheder, skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

Ifølge meddelelsen har brødreparret opbygget en portefølje på lidt over 50 senge, og det tal skal gerne op på 100-150, inden året er omme.

"Vi oplever en enorm efterspørgsel på konceptet og hotellejligheder generelt,” udtaler Daniel og Jacob Guldager i meddelelsen.

"Vi kan typisk tage nogle af de kontorlejemål, udlejerne har svært ved at komme af med på en 200-500 kvm. Tendensen går jo imod, at mindre virksomheder vil sidde i kontorfællesskaber, hvorfor vi får en chance. Vi konverterer ikke til bolig, men beholder lokalerne som erhvervslokaler med ændret anvendelse, og så skal lokalerne give mening i forhold til opdeling i flere enheder og derfor ændrede brandforhold samt ofte etablering af flere badeværelser,” lyder det videre. 

Boutique Living har ifølge meddelelsen en belægningsprocent på tæt på 90 i gennemsnit for hele året, og det giver mod på mere.

"Vores drømmescenarie lige nu er en mindre ejendom på omkring 1000 kvm i et af Københavns knudepunkter, der tidligere har været brugt til kontor. Vi har dog også fået en investor med ombord såfremt muligheden for at købe noget viser sig,” lyder det fra brødrene. 

Hotelkæde knopskyder i både København og Aarhus

"Ekstrem" efterspørgsel på ejendomme til hoteller i København  

Mere fra EjendomsWatch

Hans lån væltede Roskilde Bank

Et kæmpetab på udlån til ejendomsmatadoren Kenneth Schwartz Thomsen var en af hovedårsagerne til, at Roskilde Bank gik konkurs. Banken selv var dog aktivt medvirkende til at forstørre problemerne, fortæller den fallerede ejendomsinvestor, der for første gang giver sit syn på, hvad der skete op til krakket.

Roskilde Bank-boss dømt til at betale 231 millioner

Højesteret har med dom sat endeligt punktum i et langstrakt sagsforløb om erstatningsansvaret for krakket i Roskilde Bank tilbage i 2008. Bankens tidligere direktør, Niels Valentin Hansen, er dømt til at betale erstatning, mens bestyrelsesmedlemmer frifindes.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier