EjendomsWatch

Anden generation i jysk entreprenørfamilie stopper efter 16 år

I det familiedrevne, Herning-baserede entreprenørfirma JFP er det blevet tid til et skift. Anden generation i virksomheden stopper som direktør, og ny mand uden for familien får posten.

Jesper Friis Poulsen | Foto: PR

I den godt 44 år gamle familievirksomhed JFP i Herning tog sønnen i 00'erne over efter Jørgen Friis Poulsen, som havde stiftet virksomheden. Men efter 16 år på posten stopper stifterens søn, Jesper Friis Poulsen. Det skriver selskabet i en pressemeddelelse.

"Det er ikke en beslutning, der er truffet over natten – og den har bestemt ikke være nem, fordi JFP har været mit hjerteblod i alle årene," siger Jesper Friis Poulsen om beslutningen, der ifølge meddelelsen har ulmet i et halvt års tid. Virksomheden har behov for en ny type leder til at bære JFP videre, påpeger han.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 20: Proptech, slæb og raseri

Innovation og data var i højsædet, da store dele af branchen mødtes til Proptech Symposium i denne uge. Her var humøret lidt bedre end hos pirrelig jysk ejendomsudvikler. Og så vil Ejendomdanmarks nye topchef kæmpe for flere politiske resultater.

Michael Kaa fordobler overskuddet og lukrerer på stigende inflation

Det forgangne år bød på mere end en fordobling af overskuddet i MKA Ejendomme, som Michael Kaa Andersen står bag. Yderligere værdiopskrivninger venter på den anden side af en række igangværende udviklingsprojekter, fortæller milliardinvestoren i et interview med EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier