EjendomsWatch

Anden generation i jysk entreprenørfamilie stopper efter 16 år

I det familiedrevne, Herning-baserede entreprenørfirma JFP er det blevet tid til et skift. Anden generation i virksomheden stopper som direktør, og ny mand uden for familien får posten.

Jesper Friis Poulsen | Foto: PR

I den godt 44 år gamle familievirksomhed JFP i Herning tog sønnen i 00'erne over efter Jørgen Friis Poulsen, som havde stiftet virksomheden. Men efter 16 år på posten stopper stifterens søn, Jesper Friis Poulsen. Det skriver selskabet i en pressemeddelelse.

"Det er ikke en beslutning, der er truffet over natten – og den har bestemt ikke være nem, fordi JFP har været mit hjerteblod i alle årene," siger Jesper Friis Poulsen om beslutningen, der ifølge meddelelsen har ulmet i et halvt års tid. Virksomheden har behov for en ny type leder til at bære JFP videre, påpeger han.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Krise tvinger ejendomsmæglere til at barbere i staben

Den finansielle uro har også ramt landets mæglere. Tiderne med fuld fart fremad er sat på hold – organisationerne skæres til, medarbejdere fyres, men enkelte ser det som en mulighed for at opsnappe de bedste kandidater. ”Medvinden skal nok komme tilbage,” siger Colliers-direktør.

Klumme: Andelsboliger som vi kender dem ér fremtiden

Andelsboliger er hverken ejerboliger eller noget der minder om almene boliger, og det skal de heller ikke være i fremtiden, lyder det fra danske andelsboligforeningers talerør i denne klumme, der lægger afstand til påstande om at være spekulanter.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier