EjendomsWatch

Fem entreprenører skal dyste om at bygge ny motorvej

Til sommer udpeges den entreprenør, der skal stå for næste etape af Kalundborgmotorvejen.

Foto: Ritzau Scanpix/Jonas Olufson

I alt fem entreprenørfirmaer får mulighed for at byde på opgaven med at bygge anden etape af Kalundborgmotorvejen syd om Regstrup, oplyser Vejdirektoratet.

"Anlægsopgaven, der har en økonomisk ramme på ca. 200 mio. kroner, indeholder projektering og opførelse af omkring 4,5 km ny motorvej og ombygning af 1,5 km eksisterende motortrafikvej. Hertil kommer blandt andet anlæg af fire broer," skriver direktoratet.

En vinder blandt de alt fem prækvalificerede entreprenører ventes udpeget i løbet af næste sommer, hvorefter første spadestik kan tages til efteråret, fremgår det.

Liberal løve sætter sig i front af nyt superministerium på boligområdet

Erhvervspark følger i hælene på ny motorvej

Motorvejsflaskehals rammer vækst og udvikling i Aarhus

Mere fra EjendomsWatch

Klumme: Nye finansieringsvilkår ændrer markedet for ejendomsudvikling markant

Det nuværende rentemarked og kommende krav fra Finanstilsynet vil medføre en kraftig forringelse af ejendomsbranchens finansieringsvilkår. Det skaber muligheder for både ejendomsudviklere og ejendomsinvestorer, især dem, som formår at agere i et tiltagende komplekst juridisk miljø, lyder det fra Bech-Bruun-advokat i denne klumme.

Krise tvinger ejendomsmæglere til at barbere i staben

Den finansielle uro har også ramt landets mæglere. Tiderne med fuld fart fremad er sat på hold – organisationerne skæres til, medarbejdere fyres, men enkelte ser det som en mulighed for at opsnappe de bedste kandidater. ”Medvinden skal nok komme tilbage,” siger Colliers-direktør.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier