EjendomsWatch

Selskaber fortsætter kamp for tabt milliardkontrakt på Thule

De to danske entreprenørkoncerner Per Aarsleff A/S og Copenhagen Arctic kæmper fortsat for milliardkontrakten på Thule-basen, som de tabte tilbage i juni.

Foto: Casper Dalhoff

Hverken Per Aarsleff eller Copenhagen Arctic har tænkt sig at opgive en milliardkontrakt på Thule-basen i Grønland uden kamp. Det skriver erhvervsmediet Finans.

De to entreprenørkoncerner har derfor bedt en amerikansk domstol om at genoverveje dommen om, at kontrakten til 2,4 mia. kr. går til Exelis Services, der i følge Finans er et dansk skuffeselskab ejet af amerikanske Vectrus.

 Domstol: Danske selskaber selv skyld i tab af Thule-sag 

”Vi er uenige i dommen og vælger både af økonomiske og principielle grunde at fortsætte, så længe vi kan,” siger Jeppe Handwerk, adm. direktør i Copenhagen Arctic, til Finans, mens adm. direktør hos Per Aarsleff, Ebbe M. Iversen, ikke ønsker at kommentere situationen.

 Kristian Jensen tvinges i nyt samråd om Thule-projekt

 Aarsleff-topchef: Tab af kæmpe kontrakt i Thule overrasker 

Mere fra EjendomsWatch

Parken har igen sorte tal på bundlinjen

Omsætningen løftes trods over en måned med coronalukkede Lalandiaer. Samtidig bemærkes, at der er ikke sikkerhed for, at et helt eller delvist salg af koncernens ejendomme bliver til noget, skriver selskabet i kvartalsrapporten tirsdag.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier