EjendomsWatch

Ejendomsudvikler fordobler overskud

Ejendomsudviklings- og entreprenørkoncern Bach Gruppen rundede 1 mia. kr. i egenkapital i seneste regnskabsår og færdiggør nu vartegn i Vejle, der blev udskudt under finanskrisen.

Bølgen i Vejle var oprindeligt designet til fem bølger, men finanskrisen kom i vejen, og derfor har man ventet med de resterende tre bølger. | Foto: PR-illustration

Bach Gruppen i Viborg kom ud af regnskabsåret 2015 med et resultat efter skat på 104 mio. kr. mod 54 mio. kr. Koncernen har nu 1,075 mia. kr. i egenkapital mod 949 mio. kr. i det foregående år. Det skriver Licitationen.

"Vi følger egentlig vores femårsplan, og grunden til, at vi nu kan realisere det gode resultat, er, at de investeringer vi foretog lige før og under krisen, hvor det hele var noget anstrengt, nu i stedet begynder at kaste resultater af sig," siger Palle Buhl Jørgensen, direktør i Bach Gruppen, til Licitationen.

Det gælder bl.a. andet Bølgen i Vejle, hvor man nu har påbegyndt færdiggørelsen af de resterende tre bølger, så der i alt bliver fem. Projektet var oprindeligt designet til fem bølger, men finanskrisen kom i vejen, og derfor har man ventet med resten til bedre tider. Samtidig er Faste Batteri, et byggeprojekt på 125.000 etagemeter, blevet godkendt i Københavns Borgerrepræsentation og er på vej med projektering af de første etaper.

Bach Gruppen har ca. 60 underselskaber, helt eller delvist ejede, og der opereres bredt inden for ejendomssektoren med udlejning, køb og salg af ejendomme samt byggeri af domiciler, lagerhoteller og boligejendomme.

Ny låneadgang baner vej for flere almene boliger i København

Skub i erhvervsejendomme i Vejle

Mere fra EjendomsWatch

Danica finder ny administrator af tocifret milliardportefølje

En af landets største ejendomsadministratorer, CEJ, skal fra 1. oktober overtage administrationen af Danica Ejendommes portefølje af erhvervs- og boligejendomme.”Det styrker selvtilliden i organisationen,” lyder det fra topchef. Aftalen bliver blandt CEJ’s største og overtages fra den større konkurrent Newsec. (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier