EjendomsWatch

Sammenhængende løsninger sikrer bæredygtighed i byggeriet

Med opførelsen af byggeriet Axel Towers midt i København er der mange hensyn, der skal tages. Derfor er metoden "Integreret Design Proces" helt uundværlig, mener eksperter.

Når de fem tårne står færdige på Axeltorv senere i år, er det tredje gang siden 1881, at der er blevet revet ned og bygget nyt på grunden. | Foto: PR-illustration

Den gamle Scala-bygning på Axeltorv i København er for længst revet ned, og senere i år står fem sammenbyggede runde bygninger klar som Axel Towers. De gyldne tårne skal rumme cafeer, butikker og kontorer, og med prominente naboer som Tivoli og Cirkusbygningen er der store forventninger til det nye prestigebyggeri.

Jeg ville aldrig købe et byggeri, hvor det eksempelvis kun er arkitekten, som har siddet med det fra den indledende fase.

Christian Hartmann, underdirektør i ATP Ejendomme.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 2: Over grænsen

Udenlandske investormilliarder tilflyder i højere grad end nogensinde før det danske ejendomsmarked, hvilket skaber grobund og et lukrativt marked for lokale aktører, der ønsker at give en hjælpende hånd.

Arkitektchef fratræder "efter gensidig aftale"

Erik Arkitekter i Viborg har ved årsskiftet sagt farvel til sin adm. direktør, der også har været partner. Forretningsudvikling kræver et blik for nuancerne hos hver kunde, uddyber virksomheden.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier