EjendomsWatch

Global ejendomsinvestor vil doble op i Danmark

Med nyåbnet kontor i København satser formueforvalter på at fordoble sin danske portefølje på to år. Bestemte typer ejendomme er i fokus.

Peter Broström er nordisk direktør i Savills IM og leder 15 mand på nordisk niveau, heraf tre i København. | Foto: PR

I løbet af de seneste to år har formueforvalteren Savills Investment Management købt op for omkring 2 mia. kr. Målsætningen er, at selskabets portefølje er fordoblet om et par år. Det vurderer nordisk direktør i Savills IM, Peter Broström, i Børsen.

"Vi har en ambition om at øge kraftigt i de kommende år. Vi har åbnet kontor i København, og Danmark er blevet et vigtigt marked for os, og vi håber på, at det bliver endnu vigtigere for os fremover," siger Peter Broström.

Savills IM har især gjort sig bemærket som opkøber af strøgejendomme i København, hvor der indtil videre er købt op for 1,7 mia. kr. Hertil kommer for ca. 400 mio. kr. logistikejendomme, der bl.a. ligger i Kolding. Peter Broström oplyser, at man vil satse på kontorejendomme især omkring Strøget i København, mens man ikke har planer om at investere i boligejendomme.

På verdensplan forvalter Savills IM ejendomsværdier for 150 mia. kr. for en lang række forsikrings- og pensionsfonde. Savills' nordiske organisation har omkring 7,5 mia. kr. under forvaltning, og det er planen, at det niveau skal fordobles i løbet af de næste to år.

Rig tysk familie køber strøgejendom for 200 mio. kr.

Just Eat-milliardær investerer i strøgejendom

Mere fra EjendomsWatch

Kampen om at vinde branchens hæder spidser til

EJENDOM2022: Både ejendomsselskaber, udviklere og digitale aktører kæmper om at vinde en af de tre prestigefyldte branchepriser på topmødet Ejendom2022 til november. Se nogle af forslagene til prisvindere her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier