EjendomsWatch

ATP investerer i Frederiksberg-hotel, der får ny lejer

ATP Ejendomme har indgået langtidskontrakt med Scandic Hotels om driften af Falkoner Centret på Frederiksberg.

Adm. direktør i ATP Ejendomme Michael Nielsen. | Foto: PR

Et af Frederiksbergs velkendte samlingssteder, Falkoner Centret, vil fra efteråret 2018 blive drevet af børsnoterede, svenske Scandic Hotels.

Det fremgår af meddelelser fra centrets ejer, ATP Ejendomme, og fra Scandic.

Når ATP Ejendomme overdrager hotel- og kongresfaciliteterne til Scandic Hotels i midten af 2018, vil det ca. 25.000 kvm. store lejemål være totalrenoveret og indrettet med over 300 værelser, oplyser ATP Ejendomme med adm. direktør Michael Nielsen i spidsen.

”Vores fokus er at sikre tilfredsstillende og langsigtede afkast med stabile lejere til gavn for ATP’s medlemmer. Aftalen med Scandic Hotels bekræfter os i, at vores fokus på ejendomme på de bedste beliggenheder i København er helt rigtig,” siger Michael Nielsen

Gennemgribende istandsættelse

Kongres- og koncertsale samt restauranter vil ligeledes være opdateret til helt moderne standard med den nyeste teknologi. Ejendommen vil med istandsættelsen få et markant løft og dermed bidrage til en positiv værdiforøgelse for ATP Ejendomme.

"København er blandt verdens mest populære konference- og kongresdestinationer. Med vores nye hotel, Scandic Falconer, styrker vi vores tilstedeværelse på det danske hotel- og konferencemarked yderligere," siger Frank Fiskers, koncernchef for Scandic.

"Gennem vores omfattende renovering vil hotellet opnå sit fulde potentiale – kombineret med vores populære og stærke kundekoncept er vores vision at skabe et nyt og spændende konferencehotel," siger Jens Mathiesen, adm. direktør for Scandic Denmark.

ATP går i dybden med sine ejendomsinvesteringer

ATP satser mere på direkte ejerskab af ejendomme

Mere fra EjendomsWatch

Mandagens konkurser fra Statstidende

Firmaer inden for ejendomsservice, byggeri og detailhandel er blandt de i alt 65 konkurser og to forslag til rekonstruktion, som optræder på dagens liste. Endelig er tidligere ejendomshandler Hanne Nørrisgaard ikke længere under rekonstruktion. Listen leveres af Statstidende.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier