EjendomsWatch

Koncenton investerer i jysk rækkehusprojekt

Projektudbyderen køber nøglefærdigt rækkehusprojekt i velhaverkvarter i Vejle. ”Investorerne efterspørger sikkerhed,” lyder det fra Koncenton-partner.

Bl.a. som følge af usikkerheden på investeringsmarkederne investerer Koncenton i nøglefærdigt rækkehusprojekt i Vejle. | Foto: PR / Koncenton

Projektet ”Project Garden” udgjort af 66 rækkehuse i Bredballe nord for Vejle har skiftet hænder.

Det Hedensted-baserede ejendomsselskab Duas Bolig er sælger, hvor Koncenton står på købersiden, oplyser sidstnævnte i en pressemeddelelse.

Meddelelsen beretter ikke om pris på handlen, men at der er tale om rækkehuse mellem 82-120 kvm, alle opført og fuldt udlejet.

”Usikkerheden på investeringsmarkederne er større end normalt, og derfor kan vi mærke, at investorerne efterspørger sikkerhed i deres valg af aktiver. Det har også betydet, at vi oplever en stigende interesse for ejendomme, der er i drift og indtægtsgivende allerede fra dag ét,” udtaler Anders Bangsgaard, ejendomsdirektør og partner i Koncenton.

Duas Bolig har været bygherre på projektet, som er blevet opført mellem 2013 og 2017, fremgår det.

Handlen, som erhvervsmægleren Colliers har formidlet, passer ifølge ejendomsdirektøren godt ind i projektudbyderens ambitioner.

”Den attraktive beliggenhed og den velfungerende drift betød, at vi ganske hurtigt kunne melde projektet udsolgt efter stor interesse fra investorerne. Der er et stort potentiale i projektet. Både på den korte bane med en solid drift og på den længere bane med mulighed for en attraktiv exit,” lyder det fra Anders Bangsgaard.

Ifølge Koncenton kan projektets investorer se frem til en gennemsnitlig årlig forrentning på 7,7 pct. før skat.

Koncenton indgår forlig om kuldsejlet køb – utilfreds investor truer med retssag

Vejle-entreprenør indgiver konkursbegæring

Mere fra EjendomsWatch

Schweiz-investor i nyt opkøb – rådgiver på trapperne med 1 mia. kr. yderligere

Swiss Life med knap 650 mia. kr. i ejendomme har med hjælp fra Kristensen Properties købt op i Aarhus for over 100 mio. kr. Kent Hoeg Sørensen, adm. direktør i selskabets danske brohoved, er igang med at lægge sidste hånd på fire køb mere. ”Swiss Life er ikke færdige i Danmark. De kan genkende en god investering,” siger han.

Østjysk vækstkommune går på investorjagt

I Hornslet, 20 km nord for Aarhus, søger Syddjurs Kommune nu ”en ambitiøs partner”, der udover at gøre byen større, også skal gøre den bedre. Projektleder håber på interesse fra både udviklere og pensionskasser.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier