EjendomsWatch

Koncenton indgår forlig om kuldsejlet køb – utilfreds investor truer med retssag

Fynsk udvikler har accepteret at betale et mindre tocifret millionbeløb til Koncenton, efter at projektudbyderen har stævnet udvikleren for at trække sig fra en aftalt handel. Investor, der troede, han havde købt projektet, er stærkt utilfreds og varsler muligt erstatningskrav mod Koncenton.

Den samlede projektsum på boligprojektet i Nivå lyder ifølge investormaterialet på godt 200 mio. kr., hvoraf Koncentons kunder er kommet med ca. 70 mio. kr. | Foto: PR / Koncenton

Koncenton har indgået forlig i en usædvanlig retssag, hvor projektudbyderen har stævnet en udvikler for at løbe fra en købsaftale på et ejendomsprojekt med 61 boliger i Nivå nord for København.

Det fremgår af den netop offentliggjorte årsapport for 2021 i det selskab, der skulle have købt projektet, Koncenton Fredensborg, som også stod bag stævningen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Schweiz-investor i nyt opkøb – rådgiver på trapperne med 1 mia. kr. yderligere

Swiss Life med knap 650 mia. kr. i ejendomme har med hjælp fra Kristensen Properties købt op i Aarhus for over 100 mio. kr. Kent Hoeg Sørensen, adm. direktør i selskabets danske brohoved, er igang med at lægge sidste hånd på fire køb mere. ”Swiss Life er ikke færdige i Danmark. De kan genkende en god investering,” siger han.

Østjysk vækstkommune går på investorjagt

I Hornslet, 20 km nord for Aarhus, søger Syddjurs Kommune nu ”en ambitiøs partner”, der udover at gøre byen større, også skal gøre den bedre. Projektleder håber på interesse fra både udviklere og pensionskasser.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier