EjendomsWatch

Odense søger investorer til fynsk medieby

Medievirksomheder vil sammen skabe en medietech-by i Odense i tilknytning til TV 2’s hovedkvarter, hvor DSB Ejendomsudvikling sælger ud.

TV2-direktør Anne Engdal Stig Christensen (th.) sammen med Anne Dyrehauge, direktør i udviklingsselskabet Media City Odense. | Foto: Ebbe Rosendahl, TV 2

TV 2 Danmark, Jysk Fynske Medier, SDU og TV 2 Fyn vil skabe en medietech-by i Odense. Det fremgår af en pressemeddelelse.

Medieselskaberne og SDU er partnere i Media City Odense, og sammen har de underskrevet en hensigtserklæring med DSB Ejendomsudvikling, der ejer nabogrunden til Kvægtorvet i Odense, der åbner for, at DSB Ejendomsudvikling kan finde investorer til projektet.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Redder Roof Management: "Vi glæder os til at få skibet på ret køl"

Roof Management kan ånde lettet op, efter at branchekollegaerne fra Nectar Invest overtager ejerskabet fra bl.a. direktør Camilla Dalum og Gefion-direktør Thomas Færch. ”Man havde mistet blikket for det basale,” lyder det fra Nectar-ejer i et interview med EjendomsWatch. Ifølge Roof-direktør har flere købere været på banen. (Opdateret)

Innovater vinder udbud af 100 boliger i Kalundborg

På toppen af bakken ved Kalundborg skal der bygges boliger på 9500 kvm grund. Køb er betinget af lokalplan, som ventes på plads inden for et år. Planen er at finde en køber til projektet. Udviklingschef er optimist.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier