EjendomsWatch

Aalborg-udvikler sælger boligprojekt igen efter kuldsejlet Nrep-handel

Jesper Skovsgaard har solgt et 11.000 kvm boligprojekt til svensk investor. Det sker, efter at man sidste år droppede et salg til Nrep, fordi man ikke var tilfreds med prisen. Selvom prisen er lavere i denne omgang, så er det ”en bedre handel,” siger udvikleren til EjendomsWatch og påpeger, at køber selv skal stå for at bygge.

Det solgte projekt er beliggende i Pederstrup i Ballerup Kommune, hvor planen er at opføre 153 lejeboliger på i alt 11.000 kvm | Foto: PR-visualisering

Det er lykkedes ejendomsudvikleren Jesper Skovsgaard, ejer og direktør i TSG Group (tidligere 2E Group), at sælge det samme boligprojekt to gange på to år.

Det kan EjendomsWatch konstatere, efter at det svenske ejendomsselskab K-Fastigheter har meddelt, at man har købt en byggegrund i Pederstrup i Ballerup Kommune, hvor selskabet planlægger at opføre 153 lejeboliger på i alt 11.000 kvm.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Schweiz-investor i nyt opkøb – rådgiver på trapperne med 1 mia. kr. yderligere

Swiss Life med knap 650 mia. kr. i ejendomme har med hjælp fra Kristensen Properties købt op i Aarhus for over 100 mio. kr. Kent Hoeg Sørensen, adm. direktør i selskabets danske brohoved, er igang med at lægge sidste hånd på fire køb mere. ”Swiss Life er ikke færdige i Danmark. De kan genkende en god investering,” siger han.

Østjysk vækstkommune går på investorjagt

I Hornslet, 20 km nord for Aarhus, søger Syddjurs Kommune nu ”en ambitiøs partner”, der udover at gøre byen større, også skal gøre den bedre. Projektleder håber på interesse fra både udviklere og pensionskasser.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier