EjendomsWatch

Udlandsdanskers stormombruste feriepark på Møn skrinlægges af kommune

Vordingborg Kommune har endegyldigt droppet planerne om en feriepark på Møn, som udlandsdanskeren John Bengt Møller har stået bag. Bolig- og Planstyrelsen har nemlig meddelt, at de ikke kan godkende projektet, hvis lokalplanen bliver sendt i høring. ”Alle sten er nu vendt,” siger borgmester.

Planerne om en feriepark ved Hjelm Bugt på Møn bliver ikke til noget, lyder det fra Vordingborg Kommune. | Foto: PR-visualisering

Det stortanlagte Møns Klint Feriepark, som den Monaco-baserede ejendomsinvestor John Bengt Møller har arbejdet på i to år, bliver ikke til noget. Det oplyser Vordingborg Kommune i en pressemeddelelse, skriver Licitationen.

Baggrunden er, at Bolig- og Planstyrelsen har meddelt, at de ikke kan godkende en lokalplan for en feriepark ved Hjelm Bugt, såfremt lokalplanen bliver sendt i offentlig høring. Borgmester Mikael Smed (S) oplyser, at kommunen gennem længere tid har presset på for at få en afklaring fra styrelsen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Her er de seneste tinglyste ejendomshandler

149 mio. kr. lyder prisen på det luksushotel, som EjendomsWatch mandag omtalte, at erhvervsmanden Fritz Schur har solgt. Det viser dagens liste med 37 ejendomshandler, hvor også Danica, Dades, PFA, Jeudan, W.P Carey optræder. Listen bringes i samarbejde med Resights.

Kampen om at vinde branchens hæder spidser til

EJENDOM2022: Både ejendomsselskaber, udviklere og digitale aktører kæmper om at vinde en af de tre prestigefyldte branchepriser på topmødet Ejendom2022 til november. Se nogle af forslagene til prisvindere her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier