EjendomsWatch

Nyt by- og erhvervsområde med mål om 2000 boliger får erfaren duo i spidsen

Når Pensiondanmark og Ballerup Kommune skal udvikle området Kildedal med 2000 boliger og 10.000 arbejdspladser bliver det med to tidligere kommunaldirektører i front.

Kildedal skal være et blandet by- og erhvervsområde. | Foto: PR-visualisering: Werk Arkitekter

Udviklingen af det 440.000 kvm store by- og erhvervsområde Kildedal i Ballerup rykker et skridt nærmere en realisering. Nu har parterne bag, Pensiondanmark og Ballerup Kommune, oprettet partnerselskabet Kildedal og har fået ledelsen af selskabet på plads, oplyser Ballerup Kommune.

Som projektdirektør for det nye arealudviklingsselskab er ansat Tim E. Halvorsen, der er tidligere kommunaldirektør i Lyngby og kommer med direktørerfaring fra arealudviklingsselskabet Kanalbyen i Fredericia, mens bestyrelsesformanden er tidligere kommunaldirektør i Gladsaxe Bo Rasmussen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Poul Erik Bech spår 20 pct. nedgang i salget af privatboliger næste år

Stigende grundskatter kan udløse "en deroute, der vil noget" i priserne, lyder det fra mæglerveteranen Poul Erik Bech i anledning af ny undersøgelse blandt investorer og lejere. Den viser, at 2022 vil byde på et markant fald i aktiviteten på privatboligmarkedet. Og en dark horse lurer i horisonten.

Familie sælger feriepark til kapitalfond

Selskabet First Camp, der har den norsk-baserede kapitalfond Norvestor i ryggen, overtager fra nytår ferieparken Jesperhus på Mors, der tidligere er blevet nedskrevet i værdi.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier