EjendomsWatch

Birch Ejendomme vil bygge 64 rækkehuse på Sjælland

Silkeborg-udvikleren går i gang med sit andet byggeri på Sjælland, så snart lokalplanen er vedtaget, lyder det fra udviklingschef.

Ejerkredsen i Birch Ejendomme. Fra venstre: Thomas Bertelsen, Peder Østergaard, René Birch, Thomas Bøgild, Kenneth Biirsdahl | Foto: PR / Birch Ejendomme

Den Silkeborg-baserede udvikler Birch Ejendomme vil opføre 64 etplansrækkehuse i Glumsø i Næstved Kommune. Det skriver Sjællandske.

Der er tale om lejeboliger på mellem 55 til 125 kvm, og byggeriet forventes at gå i gang, så snart lokalplanen er vedtaget, lyder det fra Line Krogh Pedersen, udviklingschef hos Birch Ejendomme.

"Lejeniveauet kommer til at ligge i spændet mellem 7.000 og 11.000 kroner om måneden. Det er dog lige en hurtig vurdering, så det bliver mere præcist, når vi nærmer os udlejningsstart, tilføjer Line Krogh Pedersen til Sjællandske.

Projektet er Birch Ejendommes andet byggeri på Sjælland, efter at selskabet i 2019 begyndte at opføre 84 lejligheder på Holbæk havn. Dette projekt er netop blevet solgt til ejendomsselskabet Bostad.

Birch Ejendomme har "god dialog" med Goldman Sachs om flere handler

Birch Ejendomme køber slagteriejendom i Slagelse: Vil bygge 220 boliger 

Mere fra EjendomsWatch

Hæstorp lover opgør med kommunalt bygge-bureaukrati: "Det går simpelthen ikke"

EJENDOM2021: København står i en boligkrise, og private udviklere og investorer skal i gang med at bygge flere billige boliger, siger overborgmesterkandidat Sophie Hæstorp Andersen (S). Hun lover omvendt at sætte "hårdt ind" over for bureakratiet i forbindelse med eksempelvis behandling af byggesager. Se uddybende videointerview her.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier