EjendomsWatch

Nrep og Casa Group går sammen i nyt milliardeventyr: Skal bygge 2000 huse

"Det er Danmarks største boligfællesskabskoncept, der er på vej," siger adm. direktør for selskabet Plushusene, som skal bygge bofællesskaber til tusindvis af mennesker i hele Danmark.

Foto: Linda Kastrup//

Ejendomsinvestoren Nordic Real Estate Partners (Nrep) er gået sammen med projektudvikler- og entreprenørvirksomheden Casa Group i nyt boligkoncept.

Sammen vil duoen bygge mere end 2000 huse for over tre mia. kr. Det skal ske igennem selskabet Plushusene med en egenkapital på 700 mio. kr., som parterne hver ejer 50 pct. af, skriver Børsen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier