EjendomsWatch

De første investorer bygger i 1,4 mio. kvm stort midtsjællandsk erhvervsområde

Business Park Ringsteds første bygninger vil skyde op i løbet af i år. Det sker efter, at to virksomheder har kastet sig over byggeriet på det midtsjællandske erhvervsområde, der samlet spreder sig over 136 hektar.

Illustration af Business Park Ringsted foretaget for Ringsted Kommune.

De to første investorer, Dansk Støbeasfalt og Marius Pedersen, er gået i gang med at bygge på det 136 hektar – knap 1,4 mio. kvm – store midtsjællandske erhvervsområde Business Park Ringsted. Det skriver Ringsted Kommune i en pressemeddelelse.

Business Park Ringsted er placeret lige ved afkørsel 35 på Vestmotorvejen hhv. tre kvarters og en times kørsel fra København og Odense. Det er tanken, at lager-, logistik-, produktions- og engrosvirksomheder vil etablere sig i området.

"Vi har taget et væsentlig skridt i udviklingen af erhvervslivet i Ringsted Kommune. Jeg er utroligt glad for, at Dansk Støbeasfalt og Marius Pedersen nu går i gang med at opføre bygningerne til deres virksomheder," siger borgmester i Ringsted Kommune Henrik Hvidesten (V) i meddelelsen.

Hos både Dansk Støbeasfalt, der bl.a. vedligeholder broer og tunneller, og Marius Pedersen, som arbejder med affaldsbehandling og genanvendelse, fremhæves erhvervsområdets strategiske placering midt på Sjælland.

"Vi samler alle vores aktiviteter på Sjælland uden for København i Business Parken. Vi har valgt Ringsted på grund af den gode placering tæt ved motorvejsnettet, så vi får kortere afstand til flere af vores kunder," siger Simon Clausen, adm. direktør hos Marius Pedersen, i meddelelsen.

"Vi regner med, at vi kan være køreklar i december 2021."

Tilbage i 2017 i forbindelse med byrådets bestilling af en ny lokalplan for det, der siden skulle blive navngivet Business Park Ringsted, lød det fra fra rådgiverne Cowi og Colliers (dengang Sadolin & Albæk), at området kunne blive solgt og bebygget over en periode på 15-20 år.

Salg af over seks fodboldbaner areal midt i Ringsted skal tiltrække flere storbutikker 

Nyt erhvervsområde ved Ringsted vil smage af København

Udvikler sætter salgsskilt på sidste bid af boligprojekt i Ringsted  

Ringsted vil huse Sjællands største nye erhvervsområde 

Mere fra EjendomsWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Latest news from FinansWatch (dk)

Seneste nyt fra Watch Medier