EjendomsWatch

AG Gruppen skal bygge 110 andelsboliger i ny bydel

AG Gruppen har fået ansvaret for at bygge 110 andelsboliger i ny bydel i Hedehusene på Sjælland. Boligerne ventes at blive udbudt til salg til foråret.

TNT Arkitekter har tegnet boligerne. | Foto: TNT Arkitekter

AG Gruppen har fået ansvaret for at bygge 110 andelsboliger i Hedehusene-bydelen Nærheden. Det står klart efter, AG Gruppen har indgået en aftale med Realdania og Høje-Taastrup Kommune, der står bag Nærheden, fremgår det af en pressemeddelelse.

Projektet får navnet Cikoriehaven og tæller både rækkehuse, opgangshuse, punkthuse samt et parkeringshus. Det opføres efter bæredygtighedsstandarden DGNB-guld.

Hos Nærheden P/S, der er det officielle samarbejde mellem Realdania og Høje-Taastrup Kommune, glæder direktør Ole Møller sig over aftalen.

"Vi er utrolig glade for, at AG Gruppen vil opføre et andelsboligprojekt hos os. Der er i høj grad brug for forskellige typer af boliger og ejerformer på markedet, og her er andelsboliger en spændende ejerform," udtaler Ole Møller.

Når Nærheden er fuldendt, vil der være omkring 3000 boliger.

Flere aktører

AG Gruppens topchef Robin Feddern fremhæver Hedehusene-projektet som noget særligt.

"Vi ser et stort potentiale i Nærheden, som er en spændende ny bydel med helt ideelle rammer for en nem hverdag og stærke fællesskaber," siger Robin Feddern i en pressemeddelelse.

AG Gruppens boliger er designet af TNT Arkitekter.

De 110 boliger ventes at blive udbudt til salg næste forår. Til den tid vil der være opført 700 boliger og dermed fortsat være et stykke vej, før bydelen er fuldt udviklet. Blandt de foreløbige aktører i området er FB Gruppen og Sjælsø Management, der i sidste uge indgik en aftale med Nærheden om at lave 192 boliger under navnet Teglbakken. 

Desuden har den svenske ejendomsinvestor i august købt to projekter på henholdsvis 33 og 44 boliger samt en parkeringskælder af 2E Group i Nærheden.

FB Gruppen og Sjælsø skal opføre 192 boliger i Hedehusene

Niam køber 149 lejeboliger og parkeringskælder for knap 400 mio. kr. 

Mere fra EjendomsWatch

DI opretter nyt talerør: DI Ejendom

Talerøret Ejendomdanmark får ny konkurrent i erhvervsorganisationen DI, der sammen med ti selskaber i branchen etablerer DI Ejendom. Jeudan-direktør er blandt de drivende kræfter.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier