EjendomsWatch

Niam køber 149 lejeboliger og parkeringskælder for knap 400 mio. kr.

Den svenske investor har købt tre boligprojekter i henholdsvis Hedehusene og Farum Kaserne. Sælger fortæller, at man har været i dialog med Niam siden februar.

"Hole-in-one"-projektet på Farum Kaserne er et af de tre projekter, som Niam har købt af 2E Group. | Foto: PR-visualisering / 2E Group

Den svenske ejendomsinvestor Niam har indgået en købsaftale med udvikleren 2E Group om 149 lejeboliger på i alt cirka 15.000 etagemeter og en salgssum lige under 400 mio. kr.

Det drejer sig om to projekter på henholdsvis 33 og 44 boliger samt en parkeringskælder i den nye bydel "Nærheden" i Hedehusene, der er tegnet af Årstiderne Arkitekter. Dertil kommer et tredje boligprojekt på Farum Kaserne, bestående af fire ejendomme med 18 lejligheder i hver.

2E Group vil fortsat stå for projektudvikling, byggeri og udlejning af boligerne, så Niam overtager et nøglefærdigt byggeri.

"Vi fik allerede i februar måned en god dialog med Niam om vores tre projekter, der aldrig har været udbudt til salg i markedet. Vi er meget glade for den tillid Niam, som vi betragter som en af de mest seriøse og største og dygtigste ejendomsinvestorer i norden, viser os med lukke en så stor handel," udtaler Jesper Skovsgaard, adm. direktør 2E Group, i en pressemeddelelse.

De første boliger i Nærheden er klar til indflytning den 1. oktober i år, mens det for boligerne på Farum Kaserne er den 1. marts næste år.

Niam går efter afslag på 5 procent på danske boligejendomme 

Niam-topchef stopper med omgående virkning

Byggeprofil får chefstilling hos Niam i Danmark 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing: Uge 18 i ejendomsbranchen

Landets største ejendomsinvestorer forfølger åbenlyst hver deres investeringsstrategi. Læs EjendomsWatchs tilbageblik, der nu udkommer ugentligt – hver fredag.

Investeringschef skifter Pears ud med Nrep

Nrep bliver Sofie Vett Raaschous nye arbejdsgiver, efter at hun har sagt farvel til Pears Globals danske afdeling, hvor hun de seneste tre år har været investeringschef. Til EjendomsWatch fortæller hun mere om sin kommende opgave hos Nrep, som hun "anser for at være absolut markedsledende."

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier