EjendomsWatch

Entreprenør indretter seniorboliger i nedlagt herskabsbolig til op mod 5,5 mio. kr. stykket

Det kommende seniorbofællesskab Petersborg i Helsingør rummer 28 ejerlejligheder og sættes til salg i løbet af efteråret. Projektet er tegnet af Mangor & Nagel Arkitekter.

Foto: Pexels

28 nye lejligheder i ejendommen Petersborg samt i to nybyggerier på Nordre Strandvej i Helsingør kommer fra slutningen af 2021 til at udgøre et seniorbofællesskab med fælles tilknyttet spisekøkken, værksted, hobbyrum og salon. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Entreprenørkoncernen MT Højgaard købte ifølge avisen den kommunale grund på Nordre Strandvej 3A for 26,6 mio. kr. i 2019 og har siden udviklet ejendommen sammen med Mangor & Nagel Arkitekter.

"De fleste af boligerne får egen terrasse, have eller altan, og enkelte har kig til Øresund", skriver mægleren Estate Helsingør på sin Facebook-side.

Der bliver tale om lejligheder med to, tre og fire værelser, som spænder fra 70 til 130 kvm og et prisniveau mellem cirka 2,7 og 5,5 mio. kr. Lejlighederne bliver sat til salg i løbet af efteråret.

Petersborgs hovedbygning er fra 1915 og tegnet af arkitekt N. P. Holsøe. Grunden ligger et stenkast fra Marienlyst Station mellem Marienlyst Slot og Marienlyst Palæ, samtidig med at Kronborg er inden for gåafstand.

Vandkunsten valgt til at omdanne stadionområde i Nordsjælland

Pensionsselskaber vil omdanne nordsjællandsk fabrik til boliger

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier