EjendomsWatch

Olav de Linde bygger 130 boliger i hjembyen

De nye boliger skal opføres i Ceres Byen i centrum af Aarhus og bliver en blanding af private og almene lejeboliger.

Boligbyggeriet skal opføres på Ceres Allé 11 i Ceres Byen i Aarhus. Foto: PR / Ejendomsselskabet Olav de Linde

Ejendomsselskabet Olav de Linde, der er ejet af den aarhusianske byggematador med samme navn, bygger en ny boligkarré med 130 boliger i Ceres Byen i Aarhus.

Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse, der ikke røber projektsum.

Lokalplanen er netop blevet godkendt, og boligorganisationen Alboa skal overtage 20 pct. af boligerne, når projektet står færdigt forventeligt i starten af 2023.

"Vi ser frem til at gå i jorden på Ceres Allé 11, der, som det sidste udviklingsprojekt i den nye budel, skal fuldende Ceres Byen. Sammen med Dansk Boligbyg og Alboa har vi høje forventninger om at opføre centrale og varierede boligtyper til fremtidens lejeboligmarked med en god kombination af høj boligkvalitet, beboerfællesskaber, tagterrasser og grønne uderum," udtaoler Morten Sparvath Thomassen, tegnestuechef hos Ejendomsselskabet Olav de Linde, i meddelelsen.

Lejlighederne kommer til at variere i størrelse fra 40 til 110 kvm, hvoraf størstedelen får en størrelse på mellem 60 og 70 kvm. Alle lejligheder får altaner, mens der etableres fælles gårdshave tagterrasse og parkeringskælder.

Bygningen opføres som én sammenhængende karré på mellem fire og otte etager. Byggeriet bliver samlet 11.650 kvm, hvoraf 11.200 kvm er boliger og resten er erhverv.

Olav de Linde overdrager imperiet til næste generation

Olav de Linde: Unge og børnefamilier er målgruppen for nyt Aarhus-byggeri

A. Enggaard bliver totalentreprenør på Olav de Linde-projekt i Aarhus

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier