Projektudvikler bygger 48 boliger til unge i Horsens

Boligprojektet er udviklerens hidtil største, siger medejer til Århus Stiftstidende.
Horsens set fra vandet. De nye ungdomsboliger får placering længere inde i byen tæt på campus. | Foto: PR / Horsens Kommune
Horsens set fra vandet. De nye ungdomsboliger får placering længere inde i byen tæt på campus. | Foto: PR / Horsens Kommune

Ejendomsselskabet Triton Ejendomme, der har hjemme i Horsens, har anlagt et byggefelt på Emil Møllers Gade 77 i byen, hvor der skal opføres 48 ungdomsboliger, skriver Århus Stiftstidende.

"Vi venter lige nu på byggetilladelsen, men vi er på det stadie i dialogen med kommunen, hvor det plejer at være tæt på," siger Mikael Kristoffersen, der er medejer af Triton Ejendomme, til avisen.

Han fortæller, at projektet, der omfatter 20 boliger på 44 kvm, 18 på 30 kvm og 10 på 32 kvm, er Triton Ejendommes største til dato. Forventningen er, at første spade kan stikkes i jorden 1. juni på grunden, der ligger knap 500 meter fra Campusgrunden, hvor Via University College og Social- og Sundhedsskolen får placering fra 2021.

Triton Ejendomme er ejet af Milton Holding, som Horsens-familien Rehnquist står bag. Det ejer også typehusfirmaet Milton Huse, fremgår det af virksomhedsregistret.

Developer efter salg af 85 ungdomsboliger: "Markedet er jo fuldstændig gået i stå" 

Ung typehusproducent tredobler bundlinjen

Mægler roser kommuneplan: Små boliger vil igen lokke investorer til projektbyggeri

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også