EjendomsWatch

Stensdal Group skal udvikle nyt kvarter med 250 boliger i Helsinge

I 10 år har planerne om at bygge et boligkvarter på hele 200.000 kvm i Nordsjælland stået stille, fordi selskabet bag gik konkurs. Nu har udvikleren Stensdal Group overtaget projektet og vil bygge både rækkehuse og villaer.

Grunden hvor Ammendrup Park skal bygges i Helsinge. Foto: PR / Stensdal Group

Ejendomsinvestor og -udvikler Stensdal Group har købt et byggeprojekt i den sydlige del af Helsinge i Nordsjælland.

På den 200.000 kvm store grund vil gruppen udvikle et nyt boligkvarter med villaer og rækkehuse.

Kvarteret skal hedde Ammendrup Park, lyder det i en pressemeddelelse.

Det er mere end 10 år siden, at der blev anlagt kloakerede veje på grunden. Men projektet har siden stået stille, fordi selskabet bag gik konkurs. I årene efter har det især været brugt af hundeluftere, som nu skal til at finde sig en ny rute, for maskinerne er allerede rykket ind er er begyndt arbejdet.

"Vi ser så mange muligheder i at udvikle og bygge til unge, familier og seniorer, som vil bo grønt og alligevel tæt på alt i Helsinge. Det er ikke rimeligt, at en så attraktiv grund ikke bruges til det, den var tænkt til, da man anlagde kvarteret. Så det gør vi nu noget ved og glæder os til at komme i gang," udtaler Søren Stensdal, ejer og adm. direktør i Stensdal Group.

Mens byggearbejderne starter med at gøre grunden klar, vil udvikleren begynde at undersøge, hvilken type behov og efterspørgsel der er efter boliger og boligformer blandt de kommende beboere.

"Vi planlægger at opføre ca. 150 rækkehuse, såvel ejerboliger og til udlejning, ligesom der udstykkes ca. 100 grunde til opførelse af individuelle villaer," udtaler Peter Weyhe, som er projektdirektør i Stensdal Group.

Der sættes ikke pris på investeringen.

Stensdal-stifter tilfreds trods tilbagegang

Casa tonser frem: Højeste omsætning og bedste resultat i virksomhedens historie

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier