EjendomsWatch

Stensdal-stifter tilfreds trods tilbagegang

Resultatet før skat i Stensdal Group er mere end halveret sammenlignet med forrige regnskabsår, hvor værdireguleringer for knap 66 mio. kr. trak godt op. Men resultatet er tilfredsstillende og som forventet, lyder det.

Søren Stensdal, adm. direktør og ejer af Stensdal Group. | Foto: PR / Stensdal Group

Stensdal Group, der har investeret i og udviklet fast ejendom i over 30 år, kommer ud af det skæve regnskabsår 2018/19 med et resultat før skat på godt 32 mio. kr.

Dermed falder resultatet med godt 65 pct. sammenlignet med året før, hvilket især skyldes værdireguleringer, der i sidste regnskabsår gik i plus med 65,8 mio. kr., mens værdireguleringerne for det netop overståede regnskabsår udgør minus 11,5 mio. kr. Egenkapitalen stiger med ca. 10 pct. til 333,7 mio. kr.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Amerikansk investor køber Coop-butikker for 300 mio. kr.

11 supermarkeder på i alt 13.100 kvm har skiftet hænder i en sale & leaseback-aftale mellem Coop Danmark og amerikanske W.P. Carey. "Norden fortsætter med at være et nøglemarked for W.P. Carey," udtaler amerikanerne, der ser handlen som starten på et langsigtet partnerskab.

Her er de seneste tinglyste ejendomshandler

På dagens liste er en større trecifret millionhandel faldet på plads mellem amerikanske Hines og svenske Bonava. De i alt 21 transaktioner rummer også bl.a. Jeudan, ATP Ejendomme, Aldi og Rema 1000. Oversigten bringes i samarbejde med dataplatformen Resights og omfatter tinglyste ejendomshandler i Danmark på over 10 mio. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier