EjendomsWatch

Ny luksus-bydel skyder op i Solrød

Bag ny bydel på 750 boliger står blandt andet kapitalforvalteren Artha, der over for Børsen kalder byggeriet high end. Direktør forventer gode afkast.

Det nye boligområde med 750 boliger ligger tæt på Solrød Strand og skal bl.a. have et poolområde. | Foto: Trylleskov Strand PR

124 boliger i en ny bydel i Solrød mangler at blive bygget, før 750 helt nye boliger står klar under navnet Trylleskov Strand, skriver Børsen.

Udover at bestå af boliger skal området også have et poolområde, sauna og fitness.

Investorerne bag er liebhaverudvikleren Falk-Rønne & Kierkegaard, Artha Kapitalforvaltning, og senest er ejendomsudvikleren Core Property Management kommet med som investor af 88 boliger.

Artha, der tidligere i år solgte sin del af Marienlyst Strandhotel, er med i projektet for at tjene penge, gør direktøren klart over for Børsen.

"For os er en god investering med et godt afkast high end. Det handler om, hvor god investeringen er, og om produktet så ligger i Solrød eller Vedbæk, det er ikke vigtigt. Det, der er vigtigt for os, er om investeringen kan nå hjem, og om vi kan tjene de penge, vi forventer, på det," siger Jan Severin Sølbæk, der er adm. direktør i Artha, til mediet.

På sigt forventer borgmester Niels Hörup (V), at bydelen Trylleskov Strand skal rumme i alt 1800 borgere, fortæller han til mediet.

Området har én gang været under udvikling, da Pandora-milliardæren René Sindlev i 2004 vandt et udbud.

Han ville skyde 700 mio. kr. i et såkaldt "gated community", men det projekt blev aldrig til noget. Han nåede dog at bygge de første boliger.

Helt færdigt skal de 750 boliger stå i 2021.

Artha sælger badehotel i handel til over en halv milliard

Nyt lejlighedshotel til 750 mio. kr. er målrettet expats

Storinvestor lancerer ny milliardfond og satser på projektejendomme

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 47: Ægte rødt – og dog

Kriseramte Dansk Folkeparti leverer i fravær af regeringens eget støtteparti flertallet til en aftale om flere billige boliger, som 85 ud af 179 mandater i Folketinget står uden for. Men ministeren mener alligevel, at der er tale om en bred aftale.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier