EjendomsWatch

Pandora-stifter vil bygge boliger for 700 mio. kr.

Skyder 700 mio. kr. i nyt boligområde. Oprindelig plan om hegn og vagter har dog måttet justeres til træer, buske og kun én indkørsel.

Foto: Polfoto (arkiv)

(Underrubrik rettet kl. 9.30 med tydeliggørelse af, at ideen om hegn og vagter ikke tillades efter områdets lokalplan.)

Pandora-milliardæren René Sindlev skyder 700 mio. kr. i et helt nyt boligområde i Solrød, skriver Børsen.

"Jeg kan godt lide tanken om gated communities med hegn og vagter, som de har i USA," siger René Sindlev, der opbyggede Pandora på det amerikanske marked sammen med kompagnonen Michael Lund Petersen og blev milliardær, da smykkebrandet gik på børsen i 2010.

Han bor selv i et beskyttet boligområde i Miami, og det er den primære årsag til, at han nu kaster sig ud i sit største projekt som ejendomsudvikler, og som ifølge avisen indebærer 246 boliger i Trylleskoven i Solrød syd for København; 82 rækkehuse a omkring 3,4 mio. kr. Herefter følger 164 lejligheder, fremgår det.

Når byggetilladelsen er på plads skal ejendomsmægler Peter Norvigs Living Home sammen med Danbolig sælge boligerne, skriver Børsen.

Mere fra EjendomsWatch

Mandagens konkurser fra Statstidende

Firmaer inden for ejendomsservice, byggeri og detailhandel er blandt de i alt 65 konkurser og to forslag til rekonstruktion, som optræder på dagens liste. Endelig er tidligere ejendomshandler Hanne Nørrisgaard ikke længere under rekonstruktion. Listen leveres af Statstidende.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier