EjendomsWatch

CBRE og Colliers skal udleje små 50.000 kvm logistikejendomme

Logistikbyggeriet er del af 10-årig plan, der opføres i et joint venture mellem Fredericia Kommune og PFA under navnet Taulov Dry Port.

Fredericia Kommune og PFA opfører knap 50.000 kvm logistik og lager i Taulov i en samlet investering på mellem 1,5 til 2 mia kr. | Foto: PR / Taulov Dry Port

Det er erhvervsmæglerne Colliers International og CBRE, der har fået opgaven med at udleje et 49.300 kvm stort lager- og logistikbyggeri i Taulov, som selskabet Taulov Dry Port står bag.

Taulov Dry Port er et joint venture-selskab ejet af pensionsselskabet PFA og det kommunalt ejede Associated Dry Ports (ADP), der ejer og driver erhvervshavnene i Fredericia og Nyborg samt Middelfart Trafikhavn. ADP er ejet af Fredericia og Nyborg Kommuner.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Verdensomspændende hotelbrand finder vej til Odense

Som led i en samarbejdsaftale med en af verdens største hotelvirksomheder bliver Dolce by Wyndham-brandet lagt ned over Comwell H.C. Andersen Odense, der dermed følger i kølvandet på søsterhotellerne i København og Aarhus. Aftalen kan ifølge koncernchef lokke "endnu flere internationale turister til Odense og Fyn."

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier