EjendomsWatch

CBRE og Colliers skal udleje små 50.000 kvm logistikejendomme

Logistikbyggeriet er del af 10-årig plan, der opføres i et joint venture mellem Fredericia Kommune og PFA under navnet Taulov Dry Port.

Fredericia Kommune og PFA opfører knap 50.000 kvm logistik og lager i Taulov i en samlet investering på mellem 1,5 til 2 mia kr. | Foto: PR / Taulov Dry Port

Det er erhvervsmæglerne Colliers International og CBRE, der har fået opgaven med at udleje et 49.300 kvm stort lager- og logistikbyggeri i Taulov, som selskabet Taulov Dry Port står bag.

Taulov Dry Port er et joint venture-selskab ejet af pensionsselskabet PFA og det kommunalt ejede Associated Dry Ports (ADP), der ejer og driver erhvervshavnene i Fredericia og Nyborg samt Middelfart Trafikhavn. ADP er ejet af Fredericia og Nyborg Kommuner.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Vækstfondens direktør er ærgerlig over fokus i Bella Center-forløb

Vækstfonden har været under kritik i forløbet med redningsplanen af Bella Center på grund af sit bidrag til den nylige kapitalrejsning. "Jeg er overordnet set ærgerlig over det fokus, der har været," siger adm. direktør i statslige Vækstfonen, Rolf Kjærgaard, til EjendomsWatch.

"Nu forstår jeg hvor vigtig frihed er for mig og min trivsel"

SOMMERSERIE: På dagen, hvor Danmark møder Belgien ved EM i fodbold skyder Allan Kehlet Rieck fra den digitale ejendomsformidler Truemarketvalue årets sommerserie på EjendomsWatch i gang. Udover fodbold fylder også et stort projekt i Nordsjælland i hovedet på ham.

Klumme: Mange af Europas byer bliver mere og mere "Københavner"-iseret

På ryggen af coronakrisen er et skifte på vej i Europa, hvor man går væk fra en bil- og handelsorienteret byplanlægning og over til et mere fællesskabs- og sundhedscentreret tilgang, der understøtter en by, hvor man med fordel kan bevæge sig til fods, med cykler eller med offentlig transport, lydet det i denne klumme.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier