EjendomsWatch

PFA får lov til at bygge nedskaleret hotel i Hillerød

Et flertal i Hillerød Byråd godkendte onsdag aften lokalplanen for pensionsselskabets hotelplaner på Markedspladsen i byen.

Sådan skal det nye hotel på Markedspladsen i Hillerød se ud. | Foto: Visualisering/Mikkelsen Arkitekter.

Byggeriet af et nyt hotel midt i Hillerød og tæt på Frederiksborg Slot kan gå i gang til næste år, efter lokalplanen er blevet godkendt af et flertal i byrådet.

Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Hotelprojektet på Markedspladsen har været omdiskuteret, og PFA, der står bag byggeriet, har blandt andet måttet drosle ned for planerne og reducere højden til mellem fire og fem etager. Den oprindelige plan, som blev stemt ned af et enigt Arkitektur-, Byplan- og Trafikudvalg, var syv etager.

Også turistbusserne, der skal fjernes fra pladsen på grund af byggeriet, samt nødvendigheden af endnu et hotel i byen har været diskuteret, skriver avisen.

Det er Zleep Hotel, der skal drive hotellet, som får 95 værelser og en morgenmadsrestaurant. Mikkelsen Arkitekter har tegnet projektet.

I starten af oktober godkendte Arkitektur-, Byplan- og Trafikudvalget lokalplanen, som dermed blev sendt videre til den endelige godkendelse hos Økonomiudvalget og byrådet.

Udvalg giver grønt lys til lokalplan for PFA's hotelbyggeri i Hillerød

PFA må drosle hotelplaner ned

PFA i modvind med hotelprojekt i Hillerød

PFA køber hotelprojekt i Hillerød — direktør venter attraktivt afkast 

Mere fra EjendomsWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier