EjendomsWatch

PFA i modvind med hotelprojekt i Hillerød

En katastrofe for kulturmiljøet, lyder det fra Danmarks Naturfredningsforening om PFA Ejendommes planlagte hotel på Markedspladsen i Hillerød. Supergodt projekt, mener lokalpolitiker.

Visualisering af det kommende byggeri på Markedspladsen i Hillerød, som PFA Ejendomme har købt. | Foto: Visualisering: Mikkelsen Arkitekter.

PFA Ejendomme vil opføre et hotel på Markedspladsen i Hillerød tæt på Frederiksborg Slotskirke, men Danmarks Naturfredningsforening er kritisk over for projektet, der involverer ny lokalplan og forøgelse af den tilladte etagehøjde i området. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Hotellet, der skal drives af hotelkæden Zleep Hotels, skal indeholde omkring 80 værelser og dele af bebyggelsen skal være op til syv etager. Der skal også gøres plads til busparkering og godt 100 offentlige parkeringspladser. I dag er den maksimale etagehøjde i området tre etager, men det skal øges til seks med mulighed for, at enkelte dele kan blive op til syv etager højt.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier